- Jeg dater ingen ny flamme

Linni Meister mener TV 2 visste de hadde kjent hverandre i 13 år....

INGEN NY FLØRT: - Jeg dater ingen ny flamme, som TV 2 skulle ha det til. Han har jeg jo kjent siden jeg var 13 år! sier Linni Meister til Seher.no. Foto: Stella Pictures
INGEN NY FLØRT: - Jeg dater ingen ny flamme, som TV 2 skulle ha det til. Han har jeg jo kjent siden jeg var 13 år! sier Linni Meister til Seher.no. Foto: Stella Pictures Vis mer
Se video med Linni Meister nederst i saken!
 
SEHER.NO: Forholdsvis nylig ble det kjent at Linni Meister (25) har flyttet fra eksmannen Bernhard Berntzen. Torsdag dukket den blide glamourmodellen opp på finalen av TVNorge-programmet «4-stjerners middag», der hun har vært å se denne våren.

Men det er ikke det eneste stedet Linni har vært å se. Sesong to av TV 2 Bliss-programmet «Linni» er nå nemlig et tilbakelagt stadium. Men avslutningen fikk ikke en lystig ende denne gang, innrømmer Linni overfor Seher.no.

23. mai skrev nemlig «God kveld, Norge» at Linni har funnet seg en «ny flørt». Bakgrunnen for saken var noe som dukket opp i en av «Linni»-episodene. Mens Meister nøt en barnefri kveld, skal hun nemlig ha fått en tekstmelding av en gammel bekjent, Diderick Braathen, som håpet at Linni ville dele an flaske rosévin med ham.

Dette endte i tittelen «Her er Linnis nye flørt».

Det får henne til å reagere.

- Jeg dater ingen ny flamme, som TV 2 skulle ha det til. Han har jeg jo kjent siden jeg var 13 år! sier Linni Meister til Seher.no.


25-åringen understreker nemlig at hun langt fra har fått seg noen ny flamme etter bruddet med Berhard. Og hun synes det er snodig at TV 2 velger å lage en slik sak på henne.

- Akkurat dét synes jeg var litt rart. For det første visste de at jeg har kjent ham siden jeg var 13 år gammel, han var jo bestevennen til min første kjæreste. Det skjer ikke at jeg innleder noe med en fyr som er bestevenn med min eks, sier hun bestemt.

Men det stopper ikke der:

- For det andre må jeg kunne ha det gøy med kompiser uten at det skal bli sett på som en flørt eller date. Det var merkelig, men de får skrive hva de vil. Men nå får dere vite sannheten på Seher.no, mener hun.

Flørt eller ei: I videoen nederst i saken avslører Linni Meister også at hun får frierbrev av menn etter at det ble kjent at hun og Bernhard i denne omgang har gått hvert til sitt. Om hun svarer på dem er derimot langt fra like sikkert...

Seher.no har forsøkt å få en kommentar fra redaksjonsledelsen i «God kveld, Norge» i anledning denne saken, uten å lykkes.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Linni Meister kapret Hollywood-rolle  

Se video med Linni Meister her:

[obj:media:9708]