NOK Å VELGE BLANT: Årets ungkar, Jørgen Festervoll, kan velge og vrake blant vakre kvinner i TVNorge-programmet "Ungkaren 20 vs. 40". Foto: TVNorge
NOK Å VELGE BLANT: Årets ungkar, Jørgen Festervoll, kan velge og vrake blant vakre kvinner i TVNorge-programmet "Ungkaren 20 vs. 40". Foto: TVNorgeVis mer

- Jeg dater ikke tenåringer!

Ungkaren-deltager ut mot oppslag i kjendisblad.

SEHER.NO: I torsdagens "Ungkaren 20 vs. 40" på TVNorge var det Heidi Lystad (43) og Pia Håkegård (20) som måtte ta fatt på den lange reisen hjem til Norge. Men for Heidi er det akkurat nå helt andre ting som irriterer mest.

Tirsdag skrev nemlig Her og Nå en sak på "Ungkaren"-deltageren og hennes datter Tilde (20). I saken kommer det fram at Heidi tidligere har vært gjennom et to og et halvt års langt forhold med en gutt som var 20 år yngre enn henne selv. I samme sak står det skrevet at hun gjerne dater tenåringer.

- Vi fikk så klart mange reaksjoner, men de som reagerte kraftigst var folk som ikke kjente oss fra før. Sandefjord er en liten by og ryktene spredde seg fort. Hadde det vært han som var eldst, tror jeg ingen hadde reagert, uttaler hun i bladet.

At 43-åringen har vært sammen med en 20 år yngre gutt, det står hun fast ved. Men påstanden om at hun gjerne dater tenåringer gjør henne derimot rasende.

- Det er helt feil, og noe jeg aldri har sagt til den journalisten! Jeg har en tenåringssønn selv, og både han og jeg synes det er helt tragisk at de kan skrive noe sånt. Jeg har ingen formening om en kjæreste bør være yngre eller eldre. Det er patetisk, sier hun til Seher.no.

Dermed skal Ungkaren-deltageren gjøre sitt til å slå tilbake mot det hun mener er feil i Her og Nås sak på henne og datteren.

- Folk får gjerne dømme meg fordi jeg har hatt et forhold til en som er 20 år yngre, det er helt ok. Men at noen påstår at jeg gjerne dater tenåringer, det aksepterer jeg ikke. Det går ikke an, og nå er datteren og sønnen min helt fortvilet. Helt jævlig er det. Jeg får bare gjøre mitt for å rette opp det inntrykket, understreker 43-åringen.

Reportasjesjef i Her og Nå, Eirik Lysholm, stiller seg uforstående til kritikken fra "Ungkaren"-deltageren.

- Jeg ser ikke helt det dramatiske i dette, men hvis hun reagerer på denne saken er hun velkommen til å komme til oss og snakke om det, sier han til Seher.no.

- Dere skriver at Lystad gjerne dater tenåringer, mens hun selv mener at hun aldri har sagt noe slikt. Er dette en slutning dere selv har gjort?

- Saken handler om at Heidi Lystad tidligere har hatt et langvarig forhold til en 19-åring, noe hun snakker helt åpent om. Da synes det er uproblematisk å skrive at hun synes det er greit å date en tenåring, mener reportasjesjefen.

Torsdagens "Ungkaren"-episode ble for øvrig av det dramatiske slaget, da Heidi og Silje Haukner (39) ble tatt med på date av "Ungkaren" selv, Jørgen Festervoll (30). Det de ikke visste var at en av dem måtte reise hjem etter den lille seansen var over.

- Man vet jo hva man går til, men jeg synes likevel det var litt dumt at jeg ble satt i en 50-50-situasjon så tidlig i programmet.

- Hadde det vært på slutten hadde det liksom vært greit. Men jeg var forberedt på at det kom til å bli meg når vi fikk beskjeden om at en av oss måtte ut, forteller Heidi Lystad til Seher.no.

"Ungkaren 20 vs. 40" ser du på TVNorge torsdager klokka 21.30.

Har du et tips om "Ungkaren"-deltagerne eller andre kjendistips? Tips oss her eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Sykdommen gjør henne syltynn