PÅ LETING: Anne Brith Davidsen er på leting etter den perfekte mannen, og hun legger ikke skjul på at hun bruker apper for å finne ham. Video: Vis mer

«Bloggerne»:

- Jeg dater ikke menn uten barn

Anne Brith fra «Bloggerne» har tatt saken i egne hender for å finne drømmemannen, men hun ønsker seg ikke felles barn.

Publisert

(Seoghør.no): I disse dager snurrer den syvende sesongen av «Bloggerne» på TV 2.

En av de profilerte bloggerne, som også var med i forrige sesong av den populære serien er Anne Brith Davidsen (42), som går under samme navn på bloggen.

Anne Brith deler flittig fra hverdagen både på blogg og sosiale medier, og holder sjelden igjen når det gjelder privatlivet. Hun har blant annet vært åpen om at hun er klar for å finne kjærligheten, og lar følgerne sine få bli med henne på den noe kronglete veien.

Da Se og Hør møtte den blide bloggeren på presselansering for den nye sesongen av serien i september, kunne hun fortelle at hun etter seks måneders pause, nå har inntatt dating-appen Tinder - igjen.

- Jeg er veldig god til å bake, men veldig dårlig på kjærlighet, sier hun og ler.

Se video øverst i saken!

Bruker for lite tid

Anne Brith forklarer at hun har et elsk-hat-forhold til appen, noe som resulterte i en lengre pause.

<strong>STRÅLER:</strong> Anne Brith strålte da hun møtte pressen i forbindelse med årets «Bloggerne»-sesong. Foto: Nina Hansen, Dagbladet
STRÅLER: Anne Brith strålte da hun møtte pressen i forbindelse med årets «Bloggerne»-sesong. Foto: Nina Hansen, Dagbladet Vis mer

- Jeg har 109 matcher på profilen min, sier hun og legger til at hun likevel ikke snakker seriøst med noen av dem.

Mye kan tyde på at den ivrige bakeren ikke vier altfor mye tid til dating.

- Det tre øverste har jeg ikke svart engang, så mye er jeg på tinder, forklarer hun.

Hun trives imidlertid på appen, og avslører at hun har vært gjennom alle datingappene tidligere, men at Tinder er favoritten.

- Jeg må si det. Det er så enkelt.

Den 42 år gamle bloggeren virker svært åpen og klar for nye bekjentskap, men når den hun chatter med spør om telefonnummeret hennes for å slå av en prat, da fryser hun til.

- Jeg blir helt nervøs av det og da orker jeg ikke prate mer.

Betaler for Tinder

På Tinder får man opp bilder av ulike menn eller kvinner, hvor man sveiper til høyre eller venstre, ettersom om man liker personen og vil bli bedre kjent eller ikke. Det er også slik at man må få en «like» tilbake for å begynne å chatte.

Anne Brith har imidlertid tatt saken i egne hender, og oppdatert til «Tinder Gold». Funksjonen gir henne nemlig mulighet til å se hvem som har likt henne, før hun eventuelt bestemmer seg for å like dem og sveipe til høyre. Men den oppgraderte funksjonen kommer ikke gratis, noe den livlige bloggeren er fullstendig åpen om.

A post shared by Annebrith.no (@annebrith.no) on

- Jeg tror det var 500 kroner eller noe sånt. Jeg tenker at hvis man skal gjøre noe sånt, så må man gå all inn da, og det har jeg da gjort, sier hun og ler og forklarer at nå slipper hun å være stressa for om dem liker henne eller ikke.

- Da tar jeg jo bare dem som liker meg, ikke sant.

Halvt fotballag

Til nå har ikke drømmemannen dukket opp, men Anne Brith er ved godt mot, til tross for noen dumper på veien og beskriver hva hun ser etter i en mann.

- Alle snakker om den berømte kjemien, men det må jo være en jordnær, snill fyr som er veldig glad i barn, for jeg har jo et halvt fotballag.

Likevel innrømmer hun at hun ikke kan tenke seg flere egne barn, men drar på svaret når hun blir spurt om: «Hva hvis drømmemannen ikke har egne barn, og det er viktig for ham?».

SAKS OG BRUDEKJOLE: I forrige sesong av «Bloggerne» valgte 42-åringen å snu samlivsbruddet om til noe positivt. Med venninner på besøk og vin i glasset, fortalte bloggeren at hun gjerne ville klippe om brudekjolen sin.Video: TV 2 Vis mer Vis mer Vis mer

- Hvis det er drømmemannen, og du vet at dette er resten av livet, og han ikke har barn så kan det jo hende, men jeg tror ikke jeg hadde datet menn uten barn, så jeg hadde nok ikke kommet i den situasjonen uansett, for jeg er veldig nøye på det, forklarer hun til Se og Hør.

Anne-Brith har flere ganger tidligere klart å skapte overskrifter med sine innlegg om barn og oppdragelse.

I «Bloggerne» og på bloggen er derfor hennes fire barn en naturlig del av hverdagen, men det er ikke noe hun har latt skje uten en god dose betenkningstid.

- Det er jo et omdiskutert tema, spesielt siden jeg er mammablogger. Jeg deler jo mye av livet mitt, men sånn må det bli. Det hadde jo ikke blitt riktig å dele «bare meg», når barna er en naturlig del av livet mitt. Det er jo dem jeg tilbringer 90 prosent av tida mi med, har hun tidligere uttalt til Se og Hør.

LES OGSÅ: - Hver dag er en kamp for å holde seg edru

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer