- Jeg dater ikke i det hele tatt

Kim Kardashian kommenterer romanse-ryktene med Kanye West.

KOMMENTERER RYKTENE: Kim Karadashian hevder at det ikke er noen romanse mellom henne og Kanye West. Foto: All Over Press
KOMMENTERER RYKTENE: Kim Karadashian hevder at det ikke er noen romanse mellom henne og Kanye West. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Under et radioshow med den populære programleder Ryan Seacrest tirsdag, kommenterte Kim Kardashian ryktene om at hun har datet Kanye West, og sa sin mening om de nedsettende kommentarene fra «Mad Men»-stjernen Jon Hamm.

- Jeg tror jeg fremdeles er gift. Jeg dater virkelig ikke i det hele tatt akkurat nå. Jeg vet at jeg alltid sier dette, men jeg prøver bare å komme meg gjennom situasjonen min og ha det gøy, uttalte den relativt nysingle Karadshian om den påståtte romansen med Kanye West.

«Mad Men»-stjernen Jon Hamm sa i et intervju med Elle UK at Kim og Pais Hiltons popularitet kommer av det faktum at «det å være en jævla idiot er en verdifull egenskap», og utdypet senere uttalelsen sin i «the Today Show».

- Det er en del av vår kultur som jeg på ingen måte identifiserer meg med, og jeg forstår ikke hvorfor har appell på noen annen måte en et bilkrasj. Det finnes mange TV-kanaler og de trenger å bli fylt opp med ting, sa Joe Hamm i programmet ifølge Radaronline.com.

Kim Karadshian kommenterte Hamms uttalelser overfor Ryan Seacrest, og oppfordrer til mer positivitet.

- Jeg respekterer Jon, og tror på at alle har rett til å ha sin egen mening. Ikke alle velger den samme veien i livet. Vi jobber alle hardt, og vi må respektere hverandre. For å være ærlig, mener jeg at det kun handler om å være fokusert og se positivt på alt. Det krever mye mer energi og innsats å være hard enn å si noe positivt og hyggelig, sier Kim Karadshian.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Folk blir belønnet for å være idioter 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer