Christine Brown:

- Jeg dater helt klart

Letter på sløret om datinglivet.

SKILT: Det nærmer seg ett år siden Kody og Christine Brown bestemte seg for å skilles. Foto: Skjermdump fra Instagram
SKILT: Det nærmer seg ett år siden Kody og Christine Brown bestemte seg for å skilles. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer
Publisert

Det er gjennom TLC-serien «Sister Wives», også kjent som «Én mann - fire koner», at seerne har fått innblikk i det polyamorøse livet til Kody Brown (53) og hans fire koner Meri (51), Janelle (53), Christine (50) og Robyn (43).

I november 2021 ble det derimot kjent at Christine hadde valgt å forlate det polyamorøse ekteskapet, etter 25 år som gift. Nå åpner hun seg for første gang om livet etter skilsmissen.

Overfor Entertainment Tonight beskriver hun seg selv som singel, og innrømmer at den nye tilværelsen føles bra.

- Jeg er singel nå, ikke sant? Så jeg bestemmer bare hva jeg vil gjøre og så gjør jeg det. Det har bare vært veldig, veldig enkelt. Alt har bare vært mye enklere når det gjelder planlegging og hverdagsliv, utdyper hun.

Nå nærmer det seg ett år siden skilsmissen, og Christine legger ikke skjul på at hun også har begynt å date.

- Ikke romantisk, fordi det er altfor tidlig, men jeg dater helt klart. Jeg gjør det bare for moro skyld. Men jeg holder det enkelt, fordi det er slik jeg er akkurat nå, fortsetter «Sister Wives»-profilen.

Til tross for at hun nå har lagt et 25 år langt ekteskap bak seg, er hun ikke i tvil om at hun har lyst til å gifte seg igjen. Det blir riktignok andre spilleregler denne gangen - hun vil nemlig være i et monogamt ekteskap.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer