Christine Brown:

- Jeg dater helt klart

Letter på sløret om datinglivet.

SKILT: Det nærmer seg ett år siden Kody og Christine Brown bestemte seg for å skilles. Foto: Skjermdump fra Instagram
SKILT: Det nærmer seg ett år siden Kody og Christine Brown bestemte seg for å skilles. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer
Publisert

Det er gjennom TLC-serien «Sister Wives», også kjent som «Én mann - fire koner», at seerne har fått innblikk i det polyamorøse livet til Kody Brown (53) og hans fire koner Meri (51), Janelle (53), Christine (50) og Robyn (43).

I november 2021 ble det derimot kjent at Christine hadde valgt å forlate det polyamorøse ekteskapet, etter 25 år som gift. Nå åpner hun seg for første gang om livet etter skilsmissen.

DRAMA: Se bildene fra nye «Sister Wives», her blir det drama! Video: TLC Vis mer

Overfor Entertainment Tonight beskriver hun seg selv som singel, og innrømmer at den nye tilværelsen føles bra.

- Jeg er singel nå, ikke sant? Så jeg bestemmer bare hva jeg vil gjøre og så gjør jeg det. Det har bare vært veldig, veldig enkelt. Alt har bare vært mye enklere når det gjelder planlegging og hverdagsliv, utdyper hun.

Nå nærmer det seg ett år siden skilsmissen, og Christine legger ikke skjul på at hun også har begynt å date.

- Ikke romantisk, fordi det er altfor tidlig, men jeg dater helt klart. Jeg gjør det bare for moro skyld. Men jeg holder det enkelt, fordi det er slik jeg er akkurat nå, fortsetter «Sister Wives»-profilen.

FIRE KONER: Kody med sine fire koner. Han sitter her mellom Meri (t.v.) og Robyn, mens Janelle (t.v.) og Christine sitter bak. Sistnevnte er det imidlertid slutt med. Foto: Jerry Henkel / AP / NTB
FIRE KONER: Kody med sine fire koner. Han sitter her mellom Meri (t.v.) og Robyn, mens Janelle (t.v.) og Christine sitter bak. Sistnevnte er det imidlertid slutt med. Foto: Jerry Henkel / AP / NTB Vis mer

Til tross for at hun nå har lagt et 25 år langt ekteskap bak seg, er hun ikke i tvil om at hun har lyst til å gifte seg igjen. Det blir riktignok andre spilleregler denne gangen - hun vil nemlig være i et monogamt ekteskap.

For at 50-åringen skal falle for en mann har hun ett viktig kriterium, som eksen hennes ikke oppfylte.

- Noen som er tiltrukket av meg ville vært veldig flott. Jeg bare sier det, forteller hun og refererer til Kody som innrømmet at han ikke lenger ønsket intimitet i ekteskapet deres - en uttalelse som til slutt ødela ekteskapet.

SLUTT: Vi ble kjent med ektefellene Josephine og Louis i den første sesongen av «Grenseløst forelsket». Nå kan Josefine fortelle hvorfor forholdet tok slutt. Video: Rød Løper/Discovery+ Vis mer

Det var både opp- og nedturer i ekteskapet mellom Kody og Christine, og skilsmissenyheten delte paret i et innlegg Instagram. Der sto det at de hadde «vokst fra hverandre».

Tidligere i år avslørte Christine overfor People hva som egentlig var den avgjørende grunnen til bruddet.

Høsten 2020 skulle deres ene datter Ysabel (19) operere ryggen. Og siden operasjonen fant sted i en annen stat, skal Kody ha valgt å bli hjemme på grunn av restriksjonene i forbindelse med covid-19.

Det skal datteren ha taklet svært dårlig, og 50-åringen innrømmet den gang at det var en vekker for henne.

RIV I HJERTET: I «Senkveld» fortalte Henriette Steenstrup om hva som hjalp henne da hun var midt oppi skilsmisse. Video: TV 2 Vis mer

- Jeg finner det vanskelig å bli værende med en fyr som jeg ikke respekterer. Jeg skjønte Covid og hvorfor han ikke kunne bli med, men hun (Ysabel, journ.anm.) gjorde det ikke. Og hun synes fortsatt at det er vanskelig.

Selv om eksparet skal ha jobbet med ekteskapet i årevis, hevdet Christine at de manglet «kjærlighet, forpliktelse, og tillit» til hverandre, noe som skal ha gjort det vanskelig å fortsette forholdet.

LES OGSÅ: - Jeg trengte ham ikke lenger

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer