- Jeg dater Brad Pitt

Jennifer Garner lurte fotografene.

Hollywood-skuespiller Jennifer Garner (44) viste at hun er en kjendiskvinne med sans for humor da et knippe paparazzier fulgte etter henne på gata i helga.

Trolig hverdagskost for Garner, som særlig etter bruddet med skuespillerkollega Ben Affleck (44) har fått gjennomgå i den kulørte delen av pressen.

Og da hun hastet bortover asfalten med ei venninne i helga, var det tydelig at hun hadde bestemt seg for å spille fotografene et puss.

Se video øverst i artikkelen!

- Du dater Brad, eh, Pitt?

Et videoklipp hos Huffington Post viser hvordan Garner snur seg da en fotograf, som småløper ved siden av henne, spør om hun har noen i kikkerten.

Fotografen blir tydelig overrumplet når trebarnsmora svarer følgende:

SJOKKBRUDD: Angelina Jolie og Brad Pitt skapte store overskrifter da det i september ble kjent at de skal skilles. Foto: Zuma Press
SJOKKBRUDD: Angelina Jolie og Brad Pitt skapte store overskrifter da det i september ble kjent at de skal skilles. Foto: Zuma Press Vis mer

- Jeg dater Brad.

- Hæ, du dater Brad, eh, Pitt?

- Ja, er det ikke fantastisk?, fortsetter Garner, mens venninna fniser i forgrunnen.

Skuespilleren lar spøken henge helt fram til hun setter seg inn i en bil - noen sekunder etterpå. Da har hun allerede mottatt en gratulasjon, som responderes med en tommel opp.

Hvorvidt fotografene trodde de hadde fått en kjendis-kioskvelter, er ikke godt å si. De store overskriftene har uansett glimret med sitt fravær.

Brudd-bonanza

Både Jennifer Garner og Brad Pitt, som altså (etter hva vi vet) ikke er et par, har hatt store omveltninger på hjemmebane den siste tida.

Mens Garner og Hollywood-ektemannen gikk hvert til sitt etter ti år i fjor, ble det for få uker siden kjent at superparet Brad Pitt og Angelina Jolie har valgt å ta ut skilsmisse - etter elleve år sammen.

Verken Ben Affleck eller Jennifer Garner - eller «Brangelina» for den saks skyld - har annonsert at de har funnet kjærligheten på ny.
 
Interessen for nysingle verdenssterner er som kjent stor, og de siste månedene har det blitt mange av dem.
 

Johnny Depp og Amber Heard, som fikk en turbulent avslutning på ekteskapet, bør nevnes. Det samme bør kanskje Taylor Swift og Tom Hiddleston (og Calvin Harris).

TILBAKE HOS HVERANDRE: Ben Affleck og Jennifer Garner kunngjorde i fjor at de hadde gått fra hverandre, men paret har ennå ikke skilt seg. Mange har derfor spekulert i om de har blitt gjenforent. Foto: Splash News
TILBAKE HOS HVERANDRE: Ben Affleck og Jennifer Garner kunngjorde i fjor at de hadde gått fra hverandre, men paret har ennå ikke skilt seg. Mange har derfor spekulert i om de har blitt gjenforent. Foto: Splash News Vis mer

 

LES OGSÅ: