- Jeg danser når jeg spiser

Men realitystjernen legger ikke merke til det selv, det er menneskene rundt henne som påpeker det.

DANSER: Khloe Kardashian, her sammen med ektemannen Lamar Odom, legger ikke selv merke til at hun danser mens hun spiser. Foto: AP
DANSER: Khloe Kardashian, her sammen med ektemannen Lamar Odom, legger ikke selv merke til at hun danser mens hun spiser. Foto: AP Vis mer
SEHER.NO:  Realitystjernen Khloe Kardashian (26), kjent fra E!`s «Keeping up with the Kardashians», kan bli så entusiastisk over mat at hun danser mens hun spiser.

Realitystjernen og sositetsjenta innrømmer at hun noen ganger blir så opprømt når hun får noe på tallerkenen som hun virkelig liker, at hun bare må danse - noe som ofte gjør menneskene rundt henne forundret.

- Hvis jeg er supersulten, og får noe å spise, så blir jeg så glad at jeg begynner å danse mens jeg spiser. Det merkeligste er at jeg ikke legger merke til det selv. Det er de rundt meg som påpeker det, sier Kardashian til ContactMusic.

Khloe - som er gift med basketball-stjernen Lamar Odom, avslører også at hun har to forskjellige personligheter. Hun har til og med navngitt sitt høylytte alias.

- Jeg er KhloMoney og Khloe. KhloMoney er mitt alter ego. Khloe er den søte, snille og stille jente, mens KhloMoney er sprø, leken, hyper og høylytt.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ:
Sultet seg bevisstløs før fotoshoot