- Jeg danser mer etter at jeg fikk kjæreste

Susanne Wergeland er ikke i tvil om hvem som skal ha æren for at hun nå tør å kaste seg ut på gulvet i «Mitt dansecrew».

SEOGHØR.NO: Fredag kveld skal sportsanker Susanne Furøy Wergeland (29) og dansecrewet Duo i ilden for tredje gang i «Mitt dansecrew» på TV 2.

29-åringen, som har vært kjæreste med VG-journalist Atle Jørstad siden 2013, forteller at kjærestens entusiasme fikk henne til å takke ja til å bli med i dansekonkurransen.

Men også før hun begynte å trene til «Mitt dansecrew», sørget typen for at Susanne fikk svingt seg på dansegulvet.

- Jeg danser mye mer nå som jeg har kjæreste. Da stikker du jo ut på dansegulvet og slapper av, forteller den populære TV 2-profilen til Seoghør.no.

Se hele intervjuet med Susanne Furøy Wergeland øverst i saken!

I ILDEN: Fredag skal Susanne Wergeland nok en gang i ilden i «Mitt dansecrew» sammen med dansegruppen Duo Crew. Foto: Pål Laukli/Tinagent
I ILDEN: Fredag skal Susanne Wergeland nok en gang i ilden i «Mitt dansecrew» sammen med dansegruppen Duo Crew. Foto: Pål Laukli/Tinagent Vis mer

Det flotte sportsankeret, som nå har permisjon fra TV 2 Sporten, har nemlig aldri hatt sansen for å teste dansegulvet når hun ikke har hatt kjæreste.

- Hvis du er singel... Det er jo da du henger i baren og er på utkikk, sier hun lattermildt.

Søvnløs

Nå har Susanne og David Leung, Jan Erik Santos og Kevin Vazques i crewet Duo klart seg gjennom to opptredener i «Mitt dansecrew», i tillegg til en «dansebattle» mot Eskil Pedersen (30) og crewet Cre8 forrige fredag.

Før debuten var hun imidlertid så nervøs at hun slet med nattesøvnen, avslørte hun overfor Seoghør.no.

- Jeg ante ingenting om hvor mye hardt arbeid, hvor mange søvnløse netter det skulle bli, eller hvor nervøs jeg ville bli. Jeg tenkte bare at dette hørtes gøy ut, innrømmet hun dengang.

Se Susanne Furøy Wergeland i aksjon i «Mitt dansecrew» på TV 2 fredag klokken 20.00!

De ander kjendisene som fortsatt er med i danseprogrammet, er Lise Karlsnes (34), Sandra Lyng (27), Thomas «Fingern» Gullestad (33), Sophie Elise Isachsen (19), Markus Bailey (22) og Lisa Tønne (36). Eskil Pedersen var den første som røk ut av konkurransen.

LES OGSÅ: - Jeg klarte ikke amme babyen min