- Jeg danser mer etter at jeg fikk kjæreste

Susanne Wergeland er ikke i tvil om hvem som skal ha æren for at hun nå tør å kaste seg ut på gulvet i «Mitt dansecrew».

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Fredag kveld skal sportsanker Susanne Furøy Wergeland (29) og dansecrewet Duo i ilden for tredje gang i «Mitt dansecrew» på TV 2.

29-åringen, som har vært kjæreste med VG-journalist Atle Jørstad siden 2013, forteller at kjærestens entusiasme fikk henne til å takke ja til å bli med i dansekonkurransen.

Men også før hun begynte å trene til «Mitt dansecrew», sørget typen for at Susanne fikk svingt seg på dansegulvet.

- Jeg danser mye mer nå som jeg har kjæreste. Da stikker du jo ut på dansegulvet og slapper av, forteller den populære TV 2-profilen til Seoghør.no.

Se hele intervjuet med Susanne Furøy Wergeland øverst i saken!

Det flotte sportsankeret, som nå har permisjon fra TV 2 Sporten, har nemlig aldri hatt sansen for å teste dansegulvet når hun ikke har hatt kjæreste.

- Hvis du er singel... Det er jo da du henger i baren og er på utkikk, sier hun lattermildt.

Søvnløs

Nå har Susanne og David Leung, Jan Erik Santos og Kevin Vazques i crewet Duo klart seg gjennom to opptredener i «Mitt dansecrew», i tillegg til en «dansebattle» mot Eskil Pedersen (30) og crewet Cre8 forrige fredag.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer