Pete Davidson:

- Jeg byttet ut prevensjonen hennes med mintpastiller

Ariana Grandes forlovede i hardt vær etter upassende vits.

SPØKEFUGL: Forloveden til den verdenskjente sangeren Ariana Grande, komiker Pete Davidson, er ikke redd for å fortelle upassende vitser. Men vitsen han nylig fortalte på «Saturday Night Live» falt ikke i god smak hos fansen. Foto: NTB Scanpix
SPØKEFUGL: Forloveden til den verdenskjente sangeren Ariana Grande, komiker Pete Davidson, er ikke redd for å fortelle upassende vitser. Men vitsen han nylig fortalte på «Saturday Night Live» falt ikke i god smak hos fansen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Ariana Grande (25) og Pete Davidson (24) har på kort tid klart å bli et av USAs mest populære par, og det tok ikke lang tid før de to turtelduene bestemte seg for å forlove seg.

Siden den gang har de dukket opp på røde løpere sammen, snakket varmt om hverandre i intervjuer og begynt å planlegge fremtiden sammen.

Ifølge Daily Mail feiret Davidson nylig premieren av den 44. sesongen av humorprogrammet «Saturday Night Live», der han ikke klarte å unngå å spøke om forlovelsen til Grande.

FORLOVET: Pete Davidson er veldig fornøyd med å være forlovet med den populære sangeren Ariana Grande. Foto: NTB Scanpix
FORLOVET: Pete Davidson er veldig fornøyd med å være forlovet med den populære sangeren Ariana Grande. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Under sendingen ble Davidson spurt av komikerkollega Colin Jost (36) om hva slags situasjon paret er i med tanke på en mulig særeieavtale.

- Jeg vil åpenbart ha en. Gud forby om vi slår opp og hun tar halvparten av mine joggesko, svarte 24-åringen.

Dro en upassende spøk

Davidson fortalte videre at han er veldig komfortabel med å være sammen med en så suksessrik kvinne som Grande, og han beskriver bosituasjonen som svært lukrativ.

- Det er kult. Jeg bor hos henne, og hun betaler 60 000 dollar i leie. Alt jeg må gjøre er å fylle opp kjøleskapet, sa han, og fortsatte:

- I går kveld byttet jeg ut prevensjonen hennes med mintpastiller. Jeg har troen på oss og alt det der, men jeg ville bare forsikre meg om at hun ikke kan dra noe sted.

Sistnevnte uttalelse ble ikke godt mottatt av publikum, og flere skal ha blitt sjokkert over vitsen om prevensjonsmidler, med tanke på at kvinners helse har vært et tema i den amerikanske politikken den siste tiden.

Får slakt på Twitter

Høyesterettsdommer-kandidat Brett Kavanaugh (53), som for tiden er under etterforskning av FBI for påstander om seksuelt misbruk, har blitt sett på som en potensiell trussel mot kvinners helsetilbud og deres rett til å bestemme over egen kropp.

Spøken til Davidson kunne derfor ikke ha kommet på et dårligere tidspunkt, og siden programmet ble vist har flere tydd til sosiale medier for å uttrykke sitt sinne over den merkverdige uttalelsen.

«Generelt trodde jeg at Pete Davidson var morsom, men inntil prevensjonsmidler slutter å være en vanlig form for misbruk og noe misbrukere benytter seg av for å fange kvinner i farlige relasjoner, kommer jeg ikke til å le av denne vitsen», skriver en Twitter-bruker.

«Det er ikke søtt. Det er sykt. Dessuten viser det seg at ting som blir sagt som en spøk, vanligvis viser seg å ha en form for sannhet i seg», skriver en annen.

«Om du mener det eller ikke, å tulle med å bytte prevensjon med mintpastiller er ikke morsomt», skrev en tredje.

Pete Davidson har i skrivende stund ikke uttalt seg om kritikken.

Spøkte om Manchester-terroren

Til tross for de sterke reaksjonene bør det ikke komme som en overraskelse på fansen at Davidson spøker om prevensjonsmidler, ettersom han stadig kommer med upassende vitser.

I sommer fikk den amerikanske komikeren mye oppmerksomhet i mediene for en vits han dro om terrorangrepet i Manchester. Spøken fikk flere til å sperre opp øynene, deriblant etterlatte av ofre.

TERRORANGREPET: Angrepet skjedde utenfor Manchester Arena og drepte 22 og skadet 59 mennesker. Foto: Joel Goodman/LNP/REX/Shutterstock/NTB Scanpix
TERRORANGREPET: Angrepet skjedde utenfor Manchester Arena og drepte 22 og skadet 59 mennesker. Foto: Joel Goodman/LNP/REX/Shutterstock/NTB Scanpix Vis mer

Spøken, som Davidson kom med fra scenen på Laugh Factory i Los Angeles skal, ifølge flere internasjonale medier, ha omhandlet Grandes popularitet, ettersom en terrorist valgte å slå til på hennes konsert.

Ifølge Davidson må Grande nå vite hvor populær hun er, ettersom «Britney Spears aldri har hatt et terrorangrep på sine konserter».

Moren til den 15 år gamle jenta Olivia Campbell-Hardy, som døde i terrorangrepet, kalte spøken «hjerteskjærende og forkastelig» overfor den britiske avisa Mirror, og mente at Davidson burde gå ut med en offentlig unnskyldning.

En av de overlevende fra terrorangrepet, Jade Clough, har til samme avis tidligere uttalt at spøken er «aldeles forkastelig», og at hendelsen fortsatt preger henne psykisk hver eneste dag.

Ifølge Daily Mail har Davidson også tidligere vitset om terrorangrepet i New York 11. september 2001, selv om han mistet faren sin under angrepet.

MANCHESTER ARENA: 22 personer ble drept og 59 skadd i en eksplosjon under en Ariana Grande-konsert. Video: CNN. Vis mer

Spydige kommentarer

Forlovelsen mellom Grande og Davidson kom som en stor overraskelse på fansen, og når man velger å handle så raskt som paret gjorde, og i tillegg dele det på sosiale medier, kan man nok forvente at folk kommer med sine uttalelser.

I løpet av kort tid kom kommentarer som dette på Twitter:

«Ariana Grande og Pete Davidson er forlovet etter bare noen uker som kjærester, mens det eneste som skjer med meg etter å ha datet en person i noen uker, er at de blokkerer meg og aldri snakker med meg igjen».

«Gratulerer til Ariana Grande og Pete Davisdon for å ha forlovet seg etter å ha datet i tre timer».

«Jeg har hatt vannflasker på rommet mitt lengre enn Ariana Grande og Pete Davidson har vært sammen».

Til slutt så Grande seg lei av alle de negative kommentarene rundt forlovelsen i sosiale medier. På artistens fan-konto på Twitter ble det lagt ut skjermbilder av at sangstjernen tilsynelatende forsvarte seg selv og forloveden, og flere fans elsket svarene hennes, ifølge Yahoo.

FORELSKET: Ariana Grande og Pete Davidson ser ut til å være svært betatt av hverandre. Her er de avbildet i juni i år. Foto: Splash News
FORELSKET: Ariana Grande og Pete Davidson ser ut til å være svært betatt av hverandre. Her er de avbildet i juni i år. Foto: Splash News Vis mer

Tok tatovering

Kort tid etter at det ble kjent at Grande hadde funnet kjærligheten på ny med Davidson, valgte sistnevnte å ta to tatoveringer til ære for sin nye kjæreste.

Ifølge Us Weekly skal den amerikanske komikeren ha tatovert en sort kaninmaske, den ikoniske masken Grande har på seg på albumcoveret til «Dangerous Woman».

Han skal også ha tatovert artistens initialer på tommelen.

Tatoveringene skal komikeren ha tatt hos den anerkjente tatovøren London Reese, som delte bilde av komikerens nye kroppskunst på Instagram.

- Vi hadde en bra kveld, skrev han til bildet, og tagget Davidson.

Se dette innlegget på Instagram

We had a good night.

Et innlegg delt av L O N D O N R E E S E (@londonreese)

Kort tid etter at bildet av tatoveringen ble delt, ytret flere fans bekymring for den 24 år gamle komikeren, og var redd for at han forhastet seg inn i forholdet med popstjernen.

- Hva om de slår opp. Det er ganske dumt å tatovere noe som relaterer til en person du akkurat har blitt kjent med, skrev en, mens en annen påpekte at dette ikke er første tatoveringen Pete har tatt til ære for en han er glad i.

Ifølge nettstedet har nemlig Davidson en tatovering dedikert til eksen, Cazzie David (24), som han gjorde det slutt med samtidig som forholdet til Grande og Mac Miller tok slutt.

LES OGSÅ: Avslører forlovedens hemmelige sykdom

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer