IKKE LENGER "BILRINGENES HERRE": Stjerneregissøren la om kostholdet etter "Ringenes Herre"-filmene og gikk ned over 30 kilo. Her instruerer han skuespilleren Billy Boyd, som spiller hobbiten Peregrin. Foto: Filmweb
IKKE LENGER "BILRINGENES HERRE": Stjerneregissøren la om kostholdet etter "Ringenes Herre"-filmene og gikk ned over 30 kilo. Her instruerer han skuespilleren Billy Boyd, som spiller hobbiten Peregrin. Foto: FilmwebVis mer

- Jeg byttet fra burger til yoghurt

"Ringenes Herre"-stjernen er knapt til å kjenne igjen.

SEHER.NO: Peter Jackson (48) slo igjennom internasjonalt med et brak, da han tidligere på 2000-tallet regisserte de tre "Ringenes Herre"-filmene - og blant annet ble belønnet med tre Oscar-statuetter for strevet.

Men selv om berømmelsen bare har blitt større og større etter suksessen i kinosalene, har Jackson selv blitt mindre og mindre.

Etter at den siste "Ringenes Herre"-filmen var ferdig i 2005, begynte han å slanke seg, og nå er han lettere enn noensinne.

Da Jackson i går troppet opp på den franske premieren til sin nyeste film "Lovely Bones", var han knapt til å kjenne igjen - mer enn 30 kg har forsvunnet siden "storhetstiden".

- Jeg ble lei av å være overvektig og i dårlig form, så jeg byttet diett fra hamburgere til yoghurt og müsli, og det ser ut til å virke, har han tidligere sagt som forklaring på forvandlingen til avisa Daily Telegraph.

I tillegg til slankingen, skal Peter Jackson ifølge nettstedet Examiner.com også ha operert øynene slik at han slipper å bruke briller.

- Han ser mange år yngre ut. Fansen ble sjokkert da han viste seg på "Lovely Bones"-premieren i Roma, skriver Examiner.com i en kommentar.

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901!


LES OGSÅ: "Ringenes Herre"-stjerne skjelte ut barnevakten