- Jeg burde vært hjemme med et lite barn

Fredrik Skavlan kom på nok en premiere fem dager etter at han ble pappa.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Fredag kveld stilte kjendisene mannsterke opp da Anne-Kat Hærland hadde premiere på sitt nye show «Jakten på ærligheten» på Latter i Oslo.

Programleder Fredrik Skavlan ble bare fem dager tidligere far til en liten jente sammen med kjæresten Maria Bonnevie. Det var tydelig at han savnet den nyfødte, men hadde tatt seg tid til å støtte komikervenninnen.

- Jeg vet litt om showet for jeg jobber med henne for tiden og gleder meg grenseløst. Jeg burde vært hjemme med et lite barn, men jeg må bare inn og se showet og så rett hjem etterpå, sier han til Seoghør.no.

Anne-Kat er kjent for sine skarpe replikker, og sier ofte sin ærlige mening om andre kjendiser, men Skavlan tror ikke hun vil drive gjøn med ham.

- Det kan jeg ikke tenke meg. Det tror jeg ikke hun tørr.


Også dagen før var programlederen på den røde løperen, da han så storfilmen Kon Tiki som hadde premiere på operahuset i Bjørvika.

Andre kjendiser som forfatter Hans Olav Lahlum, fotograf og TV-stjerne Per Heimly, Elisabeth Andreassen, Roald Øyen og forfatter Linnea Myhre gledet seg alle til Anne-Kats show.


Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Det var et modig valg 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer