- Jeg burde vært død

Tila Tequila snakker ut om aneurismen, overdosen og å veie 35 kilo.

NED TI KILO: Etter at disse bildene ble tatt, skal Tila ha gått ned ytterligere ti kilo. Vektnålen stoppet på 35 kilo. Foto: All Over Press
NED TI KILO: Etter at disse bildene ble tatt, skal Tila ha gått ned ytterligere ti kilo. Vektnålen stoppet på 35 kilo. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Realitystjernen Tila Tequila (30) opplevde for en drøy måned siden marerittet, da hun svevde mellom liv og død etter en aneurisme i hjernen.

Aneurismen førte til at MTV-stjernen, som er mest kjent fra programmet «A Shot at Love with Tila Tequila», tok en overdose med reseptbelagte piller.

Etter sykehusoppholdet skal Tila angivelig ha veid svimlende 35 kilo. Nå snakker hun ut om det hele, og innrømmer at hun er heldig som overlevde.

- Jeg føler at jeg har blitt født på ny. Jeg burde ha vært død og føler meg velsignet som har fått en ny sjanse i livet, og jeg har planer om å omfavne den. Dette var virkelig tøft, men jeg har klart det, sier hun til bladet Us Weekly.


Om aneurismen og overdosen sier hun følgende:

- Jeg husker det føltes som om beina sprakk ut av siden av hodet mitt, smerten var forferdelig. Jeg tok noen piller og prøvde å legge meg, men da jeg våknet opp kastet jeg opp.

Det var Tequilas samboer som fant henne bevisstløs og fikk tilkalt ambulanse.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Etter disse bildene gikk hun ned 10 kilo!

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer