- Jeg burde søkt mental hjelp

Anders Jacobsen om hvorfor han mistet lysten på å hoppe.

SKULLE SØKT HJELP: Anders Jacobsen søkte trøst hos kona Birgitte etter den dårlige innsatsen i hopp i stor bakke i Whistler Olympic Park under OL i Vancouver, nylig ble de to foreldre. Nå innrømmer Jackobsen at han skulle søkt profesjonell hjelp fo Foto: Scanpix
SKULLE SØKT HJELP: Anders Jacobsen søkte trøst hos kona Birgitte etter den dårlige innsatsen i hopp i stor bakke i Whistler Olympic Park under OL i Vancouver, nylig ble de to foreldre. Nå innrømmer Jackobsen at han skulle søkt profesjonell hjelp fo Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: I slutten av mai holdt skihopperen Anders Jacobsen (26) pressekonferanse i Oslo, der han offentliggjorde at han gir seg på landslaget fordi han manglet motivasjon. Nå innrømmer han at han burde søkt hjelp tidligere.

- I ettertid ser jeg at jeg har hatt skylapper. Jeg burde vært flinkere til å søke mental hjelp. Det har ikke manglet på tilbud. Men jeg ser ting klarere nå, sier Anders Jacobsen (26) til Dagbladet.

Jacobsen, som ble pappa for første gang i januar, har gitt seg selv frist til august for å finne ut om han skal legge opp for godt eller ikke.

- Jeg sliter med å finne den gnisten for å bli best. Hopping er en så krevende idrett, at man må legge ned mer enn han som ble best i fjor. Den indre «driven» er ikke der. Derfor takker jeg nei til landslagsplassen i år, fortalte han under pressekonferansen i mai.

Se video fra pressekonferansen nederst i saken. 

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Motivasjonen knekt av kjendistilværelsen


[obj:media:9676]Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer