- Jeg burde kanskje ha snakket med henne

Den svenske artisten Timbuktu fikk Siv Jensen utvist fra sin backstage-losje.

KASTET UT: - I ettertid er jeg usikker på om det egentlig var en riktig beslutning, skriver Timbuktu om avgjørelsen om å kaste Siv Jensen ut fra hans backstage-losje. Foto: Scanpix
KASTET UT: - I ettertid er jeg usikker på om det egentlig var en riktig beslutning, skriver Timbuktu om avgjørelsen om å kaste Siv Jensen ut fra hans backstage-losje. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: I desember 2010, på lille nyttårsaften, var svenske Timbuktu det store trekkplasteret på Hemsen i Hemsedal. Da konserten var over dukket Siv Jensen og vennen Terje Schrøder opp bak scenen for å bli med på nachspiel med hip-hop-gutta. Det hele endte i at Frp-lederen måtte forlate stedet.

I fredagens VG, i innlegget «De setter ord på det» - der avisen har bedt en rekke forfattere, artister og kunstnere sette ord på følelsene sine etter de tragiske terrorangrepene på Norge - innrømmer artisten at hendelsen fant sted.

«I desember 2010 etter en konsert på Hemsen i Hemsedal sto Fremskrittspartiets Siv Jensen plutselig i min losje backstage. Jeg ba vakten om å utvise henne fordi jeg ville vise at jeg ikke liker det hun står for. Jeg satte ikke pris på at hun befant seg der for å bli avfotografert med norske popstjerner», skriver han.

Jason Diakité, som han egentlig heter, innrømmer nå at han angrer en smule på at han var så bastant da Jensen ble kastet ut.

«I ettertid er jeg usikker på om det egentlig var en riktig beslutning. Kanskje burde jeg ha snakket med henne. Fortalt henne hva jeg føler og hvor jeg står. Å feie uenighet under teppet kommer ikke til å føre oss til et godt sted. Jimmie, Pia, Siv - om vi sees skal jeg virkelig forsøke å finne ordene å utveksle med dere», mener Timbuktu.

I innlegget understreker han - i kjølvannet av terroraksjonene i Norge - at stereotypen av trussel har fått seg et heftig slag.

«Trusselen har ikke alltid langt skjegg. Og ikke alltid turban. Trusselen har like gjerne blondt hår og blå øyne», skriver han.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Trekker seg fra Norway Cup etter massakren   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer