Jordyn Woods, Khloé Kardashian og Tristan Thompson:

- Jeg burde ikke ha vært der i det hele tatt

21-åringen snakker ut om anklagene for første gang.

SNAKKER UT: Jordyn Woods nekter for anklagene om at hun skal ha hatt en affære med Khloé Kardashians kjæreste, Tristan Thompson. Video: Red Table Talk og Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det har nå gått en drøy uke siden nok en angivelig utroskapsskandale i den berømte Kardashian-familien slo ned i sladderpressen som en bombe.

Natt til 20. februar kunne nemlig en rekke amerikanske medier, deriblant E! News og ET, melde at Khloé Kardashian (34) og kjæresten Tristan Thompson (27) hadde gått hver til sitt etter at han skal ha bedratt henne - bare ti måneder etter at datteren True kom til verden.

Og dramatikken stopper ikke der. Jenta Tristan skal ha hatt en het flørt med bare noen dager tidligere er nemlig Jordyn Woods (21), som er Kylie Jenner (21) sin bestevenninne.

Ingen av de involverte partene har kommentert den angivelige skandalen offentlig ennå, sett bort fra enkelte stikk, kommentarer og innlegg i sosiale medier. For tre dager siden la Khloé ut et innlegg på Instagram der hun takket for støtten den siste tiden, og i dag er det Jordyns tur til å bryte tausheten.

Saken fortsetter nedenfor.

«Red Table Talk»

Det har i flere dager blitt skrevet om at 21-åringen skulle fortelle alt når hun fredag gjestet Jada Pinkett Smiths (47) Facebook-show, «Red Table Talk».

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer