Jordyn Woods, Khloé Kardashian og Tristan Thompson:

- Jeg burde ikke ha vært der i det hele tatt

21-åringen snakker ut om anklagene for første gang.

SNAKKER UT: Jordyn Woods nekter for anklagene om at hun skal ha hatt en affære med Khloé Kardashians kjæreste, Tristan Thompson. Video: Red Table Talk og Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det har nå gått en drøy uke siden nok en angivelig utroskapsskandale i den berømte Kardashian-familien slo ned i sladderpressen som en bombe.

Natt til 20. februar kunne nemlig en rekke amerikanske medier, deriblant E! News og ET, melde at Khloé Kardashian (34) og kjæresten Tristan Thompson (27) hadde gått hver til sitt etter at han skal ha bedratt henne - bare ti måneder etter at datteren True kom til verden.

Og dramatikken stopper ikke der. Jenta Tristan skal ha hatt en het flørt med bare noen dager tidligere er nemlig Jordyn Woods (21), som er Kylie Jenner (21) sin bestevenninne.

VENNINNER: Jordyn Woods er kanskje best kjent som bestevenninnen til Kylie Jenner. Foto: NTB Scanpix
VENNINNER: Jordyn Woods er kanskje best kjent som bestevenninnen til Kylie Jenner. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Ingen av de involverte partene har kommentert den angivelige skandalen offentlig ennå, sett bort fra enkelte stikk, kommentarer og innlegg i sosiale medier. For tre dager siden la Khloé ut et innlegg på Instagram der hun takket for støtten den siste tiden, og i dag er det Jordyns tur til å bryte tausheten.

Saken fortsetter nedenfor.

«Red Table Talk»

Det har i flere dager blitt skrevet om at 21-åringen skulle fortelle alt når hun fredag gjestet Jada Pinkett Smiths (47) Facebook-show, «Red Table Talk».

Valget om å bruke Jadas show som en plattform for å fortelle sin side av saken, skal ifølge Daily Mail være at Jordyn føler at 47-åringen ikke dømmer henne.

INTERVJU: Jordyn Woods snakker ut om anklagene med Jada Pinkett Smith, som er en nær familievenn. Foto: NTB Scanpix
INTERVJU: Jordyn Woods snakker ut om anklagene med Jada Pinkett Smith, som er en nær familievenn. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I episoden, som er delt på «Red Table Talk» sin Facebook-side, snakker hun for første gang ut om anklagene.

- Det er en familie som føler seg forrådt av deg. Jeg vil gi deg muligheten til å fortelle din sannhet, åpner Jada samtalen med, og gir ordet til Jordyn.

På fest hos Tristan

- Søndag kveld dro jeg på middag med noen venner, og vi dro videre på en bar der det var en fest. Jeg danset og drakk. Jeg gjorde min greie, og Tristan var der og gjorde sin greie. Det var det.

Jordyn forteller videre at de etter festen gjorde det de alltid gjør, og fortsatte festen hjemme hos noen. Da hun fikk høre at de skulle hjem til Tristan, tenkte hun at «Okei, kult, det er et trygt sted. Jeg vil heller være der enn hos en fremmed». 21-åringen påpeker så at hun ikke ble invitert dit av Tristan selv.

- Vi danset, drakk og koste oss, og jeg tenkte aldri at «Jeg burde ikke vært her». Og det er den første feilen jeg gjorde. Jeg tenkte ikke på hvordan det ville bli oppfattet. (...) Jeg burde ikke ha vært der i det hele tatt.

Saken fortsetter nedenfor.

REAKSJONENE: Slik reagerte Kardashian- og Jenner-søstrene da de fikk vite om Tristan Thompsons angivelige utroskap mot Khloé Kardashian, bare dager før fødselen av parets første barn. Video: E! Entertainment / NTB Scanpix Vis mer

Avskjedskyss

21-åringen avkrefter videre ryktene om at hun hadde gitt Tristan en lapdance og kysset ham, og forteller at hun og Tristan aldri var alene i løpet av den kvelden.

- Jeg tar fullt ansvar for at jeg ikke tenkte på hvordan det ble oppfattet, sier hun.

Da Jordyn skulle hjem, skjedde imidlertid noe som ikke burde skjedd.

- Jeg var aldri så full at jeg glemte hva som hadde skjedd. Men jeg var full. På vei ut, kysset han meg. Ikke noe lidenskap i det hele tatt, men det var et kyss på munnen. Jeg tror ikke at han gjorde noe feil heller, for jeg satte meg selv i den situasjonen, innrømmer hun.

Saken fortsetter under.

Vis mer

Morgenen etter fortalte Jordyn til Kylie og Khloé at hun hadde vært på en fest hos Tristan. Kysset med Khloés kjæreste valgte hun imidlertid å holde for seg selv, da hun ønsket å beskytte henne.

I videoen blir også bruddet mellom Khloé Kardashian og Tristan Thompson bekreftet, men Jordyn fastslår at hun ikke er årsaken til bruddet. Hun forteller også at hun ikke har hatt noe kontakt med Tristan siden den ovennevnte kvelden.

LES OGSÅ: - Var utro fordi de ville det

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer