Kelly Clarkson:

- Jeg burde ikke fortelle dette

Popstjernen deler drøy selvopplevd historie.

BYR PÅ SEG SELV: Kelly Clarkson overrasker med uheldig episode fra artistlivet. Foto: Reuters/ Nbc / NTB
BYR PÅ SEG SELV: Kelly Clarkson overrasker med uheldig episode fra artistlivet. Foto: Reuters/ Nbc / NTB Vis mer
Publisert

Popstjernen Kelly Clarkson (38) er ikke kjent for å være av det sjenerte slaget, og har ved flere anledninger delt historier om både hvor mye hun hatet å være gravid og hvordan hun ba eksmannen om å sterilisere seg.

Nå beviser sangfuglen at hun fremdeles ikke har lagt bånd på seg selv. Da hun denne uken fikk besøk av country-legenden Clint Black (59) i «The Kelly Clarkson Show», overrasket hun nemlig publikum med en relativt drøy historie.

«Det var skikkelig ille»

I samtalen mellom de to artistene fortalte Black om en kollega som hadde en uheldig episode under en konsert - som involverte at hun endte opp med å tisse på scenen.

- Hvor mange av oss har ikke gjort det? spurte han retorisk, ifølge E! News.

Hvorpå frittalende Clarkson velvillig avslørte det mange kanskje vil se på som en svært personlig og pinlig hendelse.

INGEN KONTAKT: Den kjente artisten åpnet seg om barndommen. Video: NRK Vis mer

- Det skjedde meg en gang, men det var ikke tiss, startet den usjenerte sangfuglen historien sin med, skriver nettstedet.

- Jeg fikk en fryktelig reaksjon etter å ha spist noe mat. Vi var på en arena, og jeg burde egentlig ikke fortelle denne historien, men jeg eier ikke filter.

- Jeg måtte løpe backstage, røsket tak i en stakkars søppelkasse og endte opp med å ødelegge den fullstendig. Det var ille. Skikkelig ille, Clint, innrømmet hun, ifølge E! News.

Samtidig innså «Because of You»-stjernen at hun kanskje hadde gitt ut for mange personlige detaljer, så hun la til:

- Vi må kanskje klippe ut dette, men jeg sier bare at slike ting skjer. Hva kan man gjøre?

SKILLES: TMZ melder den 19. februar at Kim Kardashian og Kanye West skilles. Dagbladets kjendisreporter Karoline Pedersen kommenterer. Video: Christian Roth Christensen Vis mer

Den 59 år gamle Clint Black skal ha lyttet stille til hele den dramatiske historien, men brøt så inn:

- Vent litt, jeg prøver bare å visualisere det hele.

Dette fikk Clarkson og ham selv til å knekke sammen i latter.

Trøblete skilsmisse

Til tross for at Kelly Clarkson tilsynelatende virker munter til sinns, så har hun de siste månedene gått gjennom et privat mareritt.

I juni i fjor kom sjokknyheten om at hun og ektemannen gjennom syv år, Brandon Blackstock (44), skulle skilles.

Sammen har duoen datteren River (6) og sønnen Remington (4). I tillegg har artisten vært stemor til Blackstocks to barn Savannah (18) og Seth (13).

BRUDD: Victoria Nadine snakker om bruddet med Silas Massa Vasstrand på «Senkveld». Video: TV 2 Vis mer

Bruddet mellom Clarkson og Blackstock har vært av det turbulente slaget. I desember kom det blant annet frem at eksen hadde levert inn juridiske dokumenter der han krevde enorme månedlige summer fra henne.

Ifølge TMZ ba Blackstock om 436 000 dollar i måneden, der 301 000 dollar skal utgjøre underholdsbidrag og 135 000 dollar skal være barnebidrag. Dette utgjør over 3,8 millioner kroner - hver måned. I tillegg vil han ha to millioner dollar - godt over 17 millioner kroner - for å dekke advokatutgifter.

Stemningen mellom eksparet skal være svært anspent.

«Konfliktnivået mellom de to foreldrene har økt. Partene har vanskeligheter med å oppdra barna sammen på grunn av tillitsproblemer seg imellom», stod det også i et rettsdokument, ifølge People.

SLURVETE: Hollywood-skuespilleren Chris Evans delte mer enn han hadde planer om. Nå uttaler han seg etter penis-tabben. Video: Rød Løper/@chrisevans Vis mer

I tillegg ble Clarkson også saksøkt av sin tidligere svigerfar, Narvel Blackstock (64), som har vært manageren hennes gjennom hele karrieren. I september påsto han at hun skyldte selskapet hans Starstruck Management Group 1,4 millioner dollar.

LES OGSÅ: - Dette er så flaut

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer