MASSE-EXIT: Marita Edquist (t.h.) fik følge av lag Nord-deltakerne Christen Gran, Iris Veiseth, Astrid Dyson, Sandra Lura og Espen Aalberg da hun søndag røk ut i tidenes masse-exit fra "Robinsoneksedisjonen". Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no.
MASSE-EXIT: Marita Edquist (t.h.) fik følge av lag Nord-deltakerne Christen Gran, Iris Veiseth, Astrid Dyson, Sandra Lura og Espen Aalberg da hun søndag røk ut i tidenes masse-exit fra "Robinsoneksedisjonen". Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no.Vis mer

- Jeg burde holdt mer kjeft

Men Marita angrer ingenting etter tidenes masse-exit i Robinson-ekspedisjonen.

SEHER.NO: "Robinsonekspedisjonen" tok søndag en dramatisk vending da hele seks deltagere ble kastet ut av realityserien på TV3.

Fem av de seks deltagerne på lag Nord - Espen Aalberg (34), Sandra Lura (23), Astrid Dyson (24), Iris Veiseth (36) og Christen Gran (35) - måtte forlate ekspedisjonen etter å ha tapt kampen mot de tidligere utstemte deltakerne på lag X.

Men for Marita Edquist ble det et kort gjensyn med Robinson-stranda. Rett etter at hun sammen med lag X-kollegene Tommy Lankut (37), Kathrine Pehrsson (25), Peder Vilnes (22) og Dennis Kakis (24) gjorde comeback, ble hun stemt ut av sine lagkamerater.

Ikke bitter
Marita hevder imidlertid at hun ikke er bitter etter at hun fikk returbilletten til Norge.

- Jeg var egentlig drittlei av å være der. Jeg prøvde å få de andre til å stemme på Severin, men skjønte etter hvert hvor det bar, sier hun til Seher.no.

Thaibokseren - som ble sendt til lag X allerede i første program - hevder det etter hvert ble så mye krangling på utfordrerlaget at det gikk henne på nervene.

Hun tror det at hun svarte gutta tilbake, ble hennes bane.

- Jeg burde holdt kjeft, men jeg er ikke en person som kan bare sitte og smile hele tiden, slik som Kathrine. Jeg må si min mening og tror ikke mennene på laget taklet at jeg er en skikkelig guttejente. I Robinson er det liksom lagt opp til at jentene skal settes på plass og det ville jeg ikke være med på.

Fikk revansje
Hun legger imidlertid ikke skjul på at hun gledet seg over revansjen hun fikk ved å være med på å sende lag Nord hjem - og spesielt Christen Gran, som var den som valgte å kaste henne ut av laget.

- Christen er ingen sterk Robinson-favoritt. Det er det de andre på laget som har hausset ham opp til. Han burde ha stolt mer på meg, sier Marita, som nå venter på å fortstette psykologi-studier i København.

Christen selv innrømmer overfor Seher.no at han i ettertid angrer på at han sendte ut Marita da han fikk valget, fordi hun var en av de sprekeste jentene.

- Det var feil å sende ut Marita. Det var andre som var mye mer slitne enn henne da konkurransen kom. Men jeg tror også at vi hadde gjort det bedre hvis Severin (Suveren Meiland red. anm) ikke hadde valgt å stå over konkurransen, sier han til Seher.no.

Ble sjokkert
35-åringen - som jobber som lysmann på spillefilmer - innrømmer at hjemsendelsen kom som et sjokk.

- Det var jævlig kjedelig. Jeg var klar for å være med hele veien, og følte ikke at jeg hadde noe problemer med hverken matmangelen eller varmen. Det er kjedelig å ryke  på en måte som man ikke har kontroll over.

Gran tviler på om han kommer til å melde seg på noen nye realityeventyr etter Robinson-exiten.

- Vi får se. Jeg vil ikke utelukke noe, men Robinson har alltid stått i en særstilling for meg. For tiden har jeg imidlertid mer enn nok med jobben, sier han til Seher.no.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Jeg er ingen mannssjåvinist