- Jeg burde holdt igjen mer i senga

Paradise-Mats skylder på seg selv etter den overraskende exiten.

OVERRASKENDE EXIT: Maren Kallhovd overrasket både de andre Paradise-deltakerne og seerne ved å velge Nicklas Wicksell Torp (t.h.) istedenfor sin partner Mats Figenschou Hansen. Foto: TV3
OVERRASKENDE EXIT: Maren Kallhovd overrasket både de andre Paradise-deltakerne og seerne ved å velge Nicklas Wicksell Torp (t.h.) istedenfor sin partner Mats Figenschou Hansen. Foto: TV3 Vis mer
SEHER.NO: Etter at de allerede første kvelden utvekslet hete kyss på soverommet, valgte Maren Kallhovd (21) overraskende å sende hjem sin «Paradise Hotel»-partner Mats Figenschou Hansen (23) fra TV3s realityserie torsdag.

Til Seher.no sier Mats at han skjønte at spillet var over med en gang realitykollega Nicklas Wicksell Torp også stilte seg bak Maren.

- Han er jo en veldig populær fyr, så jeg skjønte at jeg var ute da han kom gående. Men jeg er ikke sur på hverken ham eller Maren. Sånn er spillet.

- Burde holdt igjen
Finnmarkingen tror vrien med at Nicklas ikke selv kunne bestemme hvilken jente han skulle stå bak, ble hans bane. Men han tror også han selv kunne gjort ting annerledes i forhold til de andre deltakerne.

- Jeg burde kanskje holdt igjen mer i senga og ikke vært så pågående. Men vi var like mye med på leken begge to, og det er vanskelig å slutte når man ligger der, og samtidig er full.

- I ettertid ser jeg også at jeg burde vært mer utadvendt overfor de andre deltakerne, men jeg er ikke slik som Nicklas. Han er jo helt ekstrem, sier han til Seher.no.

Positiv respons
Mats hevder det har blitt mange pinlige øyeblikk med pute foran ansiktet i løpet av hans korte Paradise-karriere, men hevder responsen fra venner og kjente stort sett har vært positivt.

- De fleste er positive, resten bryr jeg ikke om. Jeg er sånn jeg er. Jeg angrer ikke på at jeg meldte meg på «Paradise Hotel». Jeg har fått mange nye venner og opplevd mye.

Mats avviser imidlertid spekulasjonene om at det er noe kjærlighetsforhold på gang mellom han og Maren her hjemme i Norge.

- Vi er ikke uvenner, men kommer nok ikke til å renne ned dørene hos hverandre, sier han til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Paradise-deltaker meldt død på Facebook