<strong>TIDSNØD:</strong> - Jeg skulle ha trent mye, men det å stå opp tidlig - ok jeg står opp tidlig - men det å drive og jogge og sånn, det orker jeg ikke, sier Stella Mwangi til Seher.no. Her er hun under gårsdagens generalprøve.  Foto: Reuters
TIDSNØD: - Jeg skulle ha trent mye, men det å stå opp tidlig - ok jeg står opp tidlig - men det å drive og jogge og sånn, det orker jeg ikke, sier Stella Mwangi til Seher.no. Her er hun under gårsdagens generalprøve. Foto: Reuters Vis mer

- Jeg burde ha trent mer

Men det orker ikke Stella Mwang i Eurovision-sirkuset. Se video!

Publisert
Sist oppdatert
Se videointervju med Stella Mwangi nederst i saken.   

SEHER.NO, DUSSELDORF:  Tirsdag er det duket for den første semifinalen i årets Eurovision Song Contest, hvor hele Norges Stella Mwangi (24) må overbevise publikum om at hun fortjener en plass i finalen.

Mandag inviterte Tysklands Lena Meyer-Landrut (20) til fest for landene som ga henne 12 poeng og sikret henne seier i fjor, og Stella var en av gjestene. Og til Seher.no sier den energiske «Haba Haba»-stjernen at selvtilliten er på plass foran semifinalen.
 
- Jeg har det så bra! Herregud, dette går rett hjem! Den følelsen av at man har gjort det man skal på scenen, da betyr det ikke så mye hva juryene bestemmer seg for. Det får være deres problem.

Før Grand Prix-sikruset begynte for alvor trente hun imidlertid med personlig trener i Oslo. Planen var at hun skulle trene fire ganger i uken fra den norske finalen og frem til nå.
 
Stella har allerde rukket og være i Düsseldorf i en uke, men ettersom alle vil ha en bit av henne, og programmet er stramt, er det ikke alt artisten får tid til.

- Jeg skulle ha trent mye, men det å stå opp tidlig - ok jeg står opp tidlig - men det å drive og jogge og sånn, det orker jeg ikke. Men jeg får ikke dårlig samvittighet. Vi øver jo hver dag, så det blir jo på en måte litt bevegelse der, og jeg må spare energien min, sier hun til Seher.no


Mandag fikk 24-åringen og resten av de håpefulle deltagerne foran den første semifinalen forberedt seg med en generalprøve på den store konsertscenen i Düsseldorf. Og til Seher.no forteller Stella at det var en fantastisk opplevelse.

- Det var så herlig, jeg vil gjøre det igjen og igjen og igjen!

Den første semifinalen i Eurovision Song Contest 2011 sendes på NRK1 fra kl. 21.00 tirsdag 10. mai. Se hele Seher.nos TV-guide her.

 
Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Er dette Europas mest irriterende gutter?[obj:media:9631]

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer