Thomas Gullestad:

- Jeg burde fulgt opp Jenny mer under graviditeten

Thomas Gullestad (36) innrømmer at han gjerne skulle ha vært mer til stede under graviditeten. 

ANGRER; Musiker Thomas Gullestad (Fingern) er medlem av den norske hiphop-gruppen Klovner i kamp. Nå er han aktuell i filmen "Den tolvte mann".
Foto: Heiko Junge / NTB scanpix
ANGRER; Musiker Thomas Gullestad (Fingern) er medlem av den norske hiphop-gruppen Klovner i kamp. Nå er han aktuell i filmen "Den tolvte mann". Foto: Heiko Junge / NTB scanpix Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): Thomas «Finger'n» Gullestad (36) spiller hovedrollen i den norske storfilmen «Den 12. mann», som har kinopremiere til høsten.

Perioden innspillingen foregikk, var travel for Thomas, som blant annet er kjent fra Klovner i Kamp og tv-programmet «Dansken & Finger'n».

Jennymor og Åsefar er filmcrew❤️❤️ #den12mann

Et innlegg delt av Thomas Gullestad (@fingern)

Dette er nemlig hans første rolle i en spillefilm. På hjemmefronten var kona, Jenny Skavlan (30), gravid.

I nytt intervju med Dagbladet, forteller at han det ble mye på en gang. Han skulle gjerne ha tilbrakt mer tid med sin gravide kjæreste.

- Jeg burde ha fulgt opp Jenny mer da hun gikk gravid. Men da hun gikk gravid, var det heller sånn at det var hun som bar meg over dørstokkene, sier Gullestad om perioden.

Gikk ned 15 kilo

I samme periode som Jenny var gravid, gikk Gullestad ned 15 kilo. Den ferske skuespilleren innrømmer at han tok seg vann over hodet.

- Det er noe som heter å male fanden på veggen. Alt går jo, og i en periode var det veldig mye på en gang. Hadde jeg bestemt, hadde filminnspillingen kommet på et annet tidspunkt. Men sånne ting er vanskelig å planlegge, sier han.

Kiloene han mistet, hentet han inn igjen i april i fjor. Da vinteren kom, måtte han imidlertid slanke seg på nytt.

Denne gang måtte han ned åtte kilo; han måtte nemlig se sterk ut i første del av filmen.

PAR: Thomas Gullestad og Jenny Skavlan på den røde løper ved premiere på filmen Bølgen på Colosseum. Foto: Berit Roald / NTB Scanpix
PAR: Thomas Gullestad og Jenny Skavlan på den røde løper ved premiere på filmen Bølgen på Colosseum. Foto: Berit Roald / NTB Scanpix Vis mer

Nye gleder

Gullestad og Skavlan ble foreldre til Åse 28. april i fjor. Da Seoghør.no møtte den ferske barnefaren på plateselskapet Universal sin sommerfest i fjor, fortalte han hvordan de to er som foreldre.

- Vi er veldig tålmodige begge to, så vi blir liksom ikke sinna selv om vi blir slitne. Vi har en voldsom tålmodighet og stamina i forhold til henne. Det er mye som skjer hele tiden, men det er det som beskriver oss best.

Samtidig avslørte han at datteren Åse, har gitt ham nye gleder i hverdagen.

- Vi bruker veldig mye tid på å få henne til å le. Og det er så gøy, det kan man holde på med i timesvis. Det er mye morsommere enn all annen form for underholdning som jeg har vært borti, sa han.

#tbt til da @fingern var en flis og jeg holdt inne en kjempefis. #BaalsrudogBolla ❤

Et innlegg delt av Jenny Skavlan (@jennyskavlan)

Foreldre etter to år som gift

Lille Åses fødselsdag sammenfalt også nesten med toårsbryllupsdagen til Jenny og «Fingern».

Det flotte paret giftet seg på Norsk design- og arkitektursenter i Oslo den 26. april 2014, altså to år og to dager før datteren kom til verden.

Den gang strålte den populære programlederen, skuespilleren og «sy om»-profilen i en egendesignet brudekjole, som tok pusten fra de mange profilerte bryllupsgjestene.

- Hun knuser alle. Hun så helt nydelig ut og man begynner å grine bare man ser på henne. Så fin er hun, sa Live Nelvik til Seoghør.no etter vielsen.

Glede og gave

En av dem som var kjapt ute med å besøke Åse, var onkelen til Jenny, den folkekjære programlederen Fredrik Skavlan (49).

«Skavlan»-programlederen sa til Seoghør.no i mai, at han ble svært lykkelig da han hørte om den gledelige nyheten og fikk møte Åse.

- Jeg har møtt Åse, og det er utrolig hyggelig at hun er kommet til verden. Det må jeg bare si. Det er en glede og en gave!

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer