FIKK REFS: Frank Asbjørn Hole Nilsen sendte brev til alle de kvinnelige TV-bøndene - og gikk videre hos to av dem. Etterpå fikk han refs av Silje Stensland (til venstre). Foto: TV 2
FIKK REFS: Frank Asbjørn Hole Nilsen sendte brev til alle de kvinnelige TV-bøndene - og gikk videre hos to av dem. Etterpå fikk han refs av Silje Stensland (til venstre). Foto: TV 2Vis mer

- Jeg burde bare skrevet ett brev

Frier-Frank angrer på brevskrivingen, men vil ikke avsløre om han fortsatt er singel. - Lett nå litt på trøkket, Frank, oppfordrer frier-kollega.

Se videointervju med Frank og Jonas nederst i saken!

SEHER.NO: Frank Asbjørn Hole Nilsen (29) fikk særdeles mye oppmerksomhet da han sendte inn tre like brev til like mange bønder i TV 2-suksessen "Jakten på kjærligheten". Guro Huseby, Silje Stensland og Ragnhild Strømmen Strand fikk alle brev av den kjærlighetssyke arendalitten.

Den siste episoden i årets "Jakten på kjærligheten" sendes på TV 2 onsdag klokka 20.00.

Guro og Silje valgte begge å ta med seg 29-åringen videre i programmet. Men så var det brått slutt.

Seher.no møter Nilsen og frier-kollega Jonas Reisænen (26) i et musikkstudio i Oslo i forbindelse med en julevideo som skal presenteres på Seher.no 23. desember. Og de to "Jakten på kjærligheten"-deltagerne har opplevd to vidt forskjellige hverdager etter å ha blitt vist på skjermen i de tusen hjem.

- I og med at jeg har klippet håret, har jeg ikke merket noe særlig oppmerksomhet. Hadde jeg gått med det lange håret som jeg én gang hadde, da hadde jeg nok også merket mer til det. Frier-Frank er liksom en historie, og når jeg går på gata i Arendal er det ingen som kjenner meg igjen, forteller Frank til Seher.no.

- Gjør de ikke det? Faktisk er det mange eldre mennesker, rundt 70-80 år gamle, som kjenner meg igjen hjemme. Og det har jo blitt en del oppmerksomhet etterpå for min del, ettersom jeg bor på en plass med bare 8000 innbyggere. Man er jo en lokal kjendis hjemme, humrer Jonas, som i etterkant av programmet innrømmet at deltagelsen hans var et rent PR-stunt.

Overfor Seher.no ga TV-bonden Silje Stensland raskt uttrykk for at hun ikke likte Frank Asbjørn Hole Nilsens framgangsmåte i årets bonderomantikk. Norheimsundsjenta mente at frieren lekte med følelsene til de tre bøndene. Selv avviser han derimot den påstanden på det sterkeste.

- For min del var målet å finne kjærligheten, det var det som var meningen. Det var ikke noe PR-stunt - ikke i det hele tatt, forteller han.

- Angrer du på at du sendte brev til alle tre?

- I og med at det ble så mye oppstyr rundt det, skjønte jeg selvfølgelig at jeg bare skulle skrevet ett brev.

29-åringen er ikke spesielt lysten på å snakke om sitt kjærlighetsliv i etterkant av den kontroversielle reality-deltagelsen.

- Det ønsker jeg ikke å kommentere.

- Kom igjen, lett nå litt på trøkket, Frank, oppmuntrer Jonas.

- Nei, altså, jeg er glad og fornøyd - og har det veldig bra. Men jeg ønsker ikke å kommentere noe utover det, sier Frank Asbjørn Hole Nilsen til Seher.no.

"Jakten på kjærligheten" ser du på TV 2 onsdag klokka 20.00.

Har du et tips om "Jakten på kjærligheten"-deltagerne eller andre kjendistips? Tips oss her!

Se videointervjuet med Frank og Jonas her:

[obj:media:7284]LES OGSÅ: - Jeg fikk brev av "Jakten"-Frank