- Jeg bryr meg på et helt annet plan enn dette

John Arne Riise og Morten Gamst Pedersen er tause om utro-skandalen som slo ned som en bombe i England.

UTHENGT: Ryan Giggs ble for kort tid siden hengt ut for å ha vært utro - etter at han skal ha hatt en affære med glamourmodellen Imogen Thomas. Foto: All Over Press / Stella Pictures
UTHENGT: Ryan Giggs ble for kort tid siden hengt ut for å ha vært utro - etter at han skal ha hatt en affære med glamourmodellen Imogen Thomas. Foto: All Over Press / Stella Pictures Vis mer
Se video med John Arne Riise og Morten Gamst Pedersen nederst i saken!

SEHER.NO: Lørdag spiller Norge den særdeles viktige EM-kvalifiseringskkampen mo Portugal på bortebane - en kamp som kan sende Norge et langt steg i retning av et EM-sluttspill.

Onsdag møtte spillerne pressen, men det var ikke alt som var like lett å snakke om for Blackburn-proff Morten Gamst Pedersen (29) og Roma-stjernen John Arne Riise (30).

For kort tid siden ble Manchester United-spilleren Ryan Giggs i britiske medier navngitt som den profilerte spilleren som har forsøkt å holde lokk på sin affære med glamourmodellen Imogen Thomas (28). Giggs er gift med Stacey Cooke (32) og har barna barna Zach og Libby.

Giggs-saken er bare en av fem store saker om de aller største fotballstjernenes
utroskap i England. David Beckhams utroskapshistorie fra 2004 huskes fortsatt godt - både i England, i Norge og i resten av verden. 

Men til Seher.no ønsker hverken John Arne Riise, som i en årrekke spilte i Liverpool, eller Morten Gamst Pedersen å si så mye om saken. Begge har flere ganger selv spilt mot Manchester United-legenden.

- Jeg har ikke fulgt med så mye, jeg har bare lest på forsidene hva som har skjedd. Jeg følger ikke med på slike ting, jeg bryr meg om fotballen på et helt annet plan enn det. Å dra meg inn i den diskusjonen der, det føler jeg meg ikke komfortabel med, sier John Arne Riise til Seher.no.

Riise får støtte av landslagskamerat Morten Gamst Pedersen, som heller ikke ønsker å rette noe stort skyts mot hvordan mediene til tider opptrer på balløya.

- Det er sånn mediene er der borte. Det er ikke noe man får gjort noe med, mener 29-åringen, som ikke vil svare på hva han synes om saken.

Tidligere England-proff Lars Bohinen uttalte for kort tid siden til VG at han ikke er overrasket over utviklingen i sitt tidligere «hjemland».

- Spillerne blir overøst med damer og tilbud. England er 10 ganger mer brutalt enn Norge. Media mesker seg jo i disse sakene. En del av jentene får penger av avisene allerede før de går ut for å skaffe dem en historie. Jeg mener det er prostitusjon, sa Bohinen, som nå er Premier League-ekspert for TV 2, til avisen i forrige uke.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Hvorfor skulle jeg ikke gjort dette igjen?

Se video med John Arne Riise og Morten Gamst Pedersen her:[obj:media:9697]