Leah Isadora Behn:

- Jeg bryr meg ikke

Prinsessedatteren gjester fredag kveld «Lindmo».

I RAMPELYSET: Leah Isadora Behn har vært vant til rampelyset og media fra hun var et barn. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
I RAMPELYSET: Leah Isadora Behn har vært vant til rampelyset og media fra hun var et barn. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Prinsesse Märtha Louise (51) og avdøde Ari Behns mellomste datter, Leah Isadora Behn (17), har den siste tiden fått skikkelig fart på karrieren.

Som en del av kongefamilien har hun vært et kjent ansikt hele sitt liv, men nå gjør hun det også stort som modell, sminkeinfluenser og hun er også aktuell som en av profilene i den nye Viaplay-satsingen «Powerwomen».

Fredag kveld gjester hun «Lindmo», hvor hun blant annet snakker om det å være en offentlig person, og ikke minst en del av kongefamilien.

AKTUELL: Leah Isadora Behn er aktuell i den nye Viaplay-serien «Powerwomen Norge». Video: Viaplay Vis mer

- Litt skummelt

Leah har helt siden hun var liten vært vant med rampelyset og mediestyr, rett og slett på grunn av at hun er født inn i en helt spesiell familie.

Foreldrene har skapt utallige overskrifter, og den siste tiden har det virkelig stormet rundt prinsesse Märtha Louise, hennes forhold til Durek Verrett (47) og svekket støtte til kongehuset.

17-åringen forteller at hun opp gjennom årene har lært seg hvordan hun skal takle at alle skal mene noe om eller kritisere henne og familien.

BLE FJERNET: Beauty influenser Leah Isadora Behn har på kort tid blitt stor på TikTok, men den store suksessen har også ført med noen ulemper. Reporter: Katrine Bjelke. Video: Nora Skavhaug. Klipp: Anna Celine Hanisch. Vis mer

- På en måte er det litt skummelt, og jeg er en tenåring så man bryr seg alltid om hva folk har å si. Men så har jeg også fått en veldig god innstilling ved at jeg ikke bryr meg. Det har jo egentlig ikke noe å si hva folk mener så lenge man gjør det man vil selv, og det føler jeg at jeg gjør - så da står jeg egentlig godt i det.

Hun anerkjenner imidlertid at det er lettere sagt enn gjort å ikke bry seg, men inntil videre har hun sluppet greit unna.

ØVELSESKJØRER: Både Leah Behn og mor, prinsesse Märtha Louise, er litt anspente når Leah skal ut på veien i «Powerwomen Norge». Reporter: Anita Kristiansen. Video: Viaplay/Nora Skavhaug. Vis mer

- Hvis det kommer kritikk på meg personlig så kan det hende det slår litt hardere, men det har det ikke gjort ennå så vi får vente å se, sier hun med et smil.

Se og Hør har vært i kontakt med Tone Christensen, Leah Isadora Behns manager, som opplyser om at hun ikke har mulighet til å gi en kommentar til saken.

Hyller moren

Leah legger ikke skjul på at hun har et nært forhold til familien sin, og holder ikke tilbake når hun snakker om moren.

- Vi er veldig nære hele familien egentlig. Én ting jeg liker veldig godt med henne er at hun er flink til å passe på oss (døtrene, red.anm.) på forskjellige måter, når en for eksempel er lei seg vet hun hvordan hun skal håndtere det på måten som passer den. Det er veldig fint. Hun er en veldig flink mor, jeg er veldig glad i henne.

TIKTOK: Durek Verrett slettet en Tiktok-sketsj hvor prinsesse Märtha Louise ble «angrepet». Video: @ShamanDurek / Tiktok Vis mer

Prinsesse Märtha Louise og Ari Behn har døtrene Maud Angelica (19), Leah Isadora og Emma Tallulah (14) sammen. Ari tok sitt eget liv første juledag i 2019.

LES OGSÅ: Vekker oppsikt i utlandet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer