Sofia Richie:

- Jeg bryr meg ikke

Kunne ikke brydd seg mindre om alderskritikken.

KJÆRESTER: Scott Disick og Sofia Richie har vært kjærester i over to år og opplevd mye kritikk - noe sistnevnte ikke bryr seg særlig mye om. Foto: NTB Scanpix
KJÆRESTER: Scott Disick og Sofia Richie har vært kjærester i over to år og opplevd mye kritikk - noe sistnevnte ikke bryr seg særlig mye om. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I 2015 kom nyheten om at realityparet Kourtney Kardashian (40) og Scott Disick (36) hadde gått fra hverandre - etter ni år sammen.

Eksparet, som deler de tre barna Mason (10), Penelope (7) og Reign (5), skal tilsynelatende ha et godt forhold i dag, der de deler foreldreansvaret for de tre barna.

I løpet av forholdet, som var svært offentlig i realityprogrammet «Keeping Up With the Kardashians», fikk seerne være vitne til både utroskapsrykter og ville festvaner rundt Scott Disick.

Kort tid etter bruddet begynte imidlertid trebarnsfaren å date modellen Sofia Richie (21), noe som skapte overskrifter verden over.

I årene som har gått har fansen nå fått være vitne til en langt mer skjerpet Scott, og skal vi tro ham selv, er alt dette takket være Sofia.

- Hun har definitivt vært den som har roet meg ned, gjorde meg til en bedre mann og gjorde ting lettere i livet mitt, har han tidligere fortalt om kjæresten sin, ifølge US Weekly.

- Bryr meg ikke

Da paret først annonserte at de hadde blitt kjærester, var det flere som sperret opp øynene. Sofia er nemlig 15 år yngre enn 36-åringen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer