- Jeg bryr meg ikke om rykter som måtte gå

MGP-vinneren Tooji Keshtkar nekter å utlevere sitt privatliv.

KJENDISFEST: MGP-artistene Tommy Fredvang, Silya Nymoen, Lise Karlsnes og Tooji Keshtkar kom sammen på den røde løperen før Vixen Blog Awards tirsdag - kvelden etter hans første dag tilbake på kontoret etter seieren. Foto: Stella Pictures
KJENDISFEST: MGP-artistene Tommy Fredvang, Silya Nymoen, Lise Karlsnes og Tooji Keshtkar kom sammen på den røde løperen før Vixen Blog Awards tirsdag - kvelden etter hans første dag tilbake på kontoret etter seieren. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se Tooji på den røde løperen nederst i artikkelen!

SEOGHØR.NO: Tooji Keshtkar (24) ble hyllet etter seieren i MGP i Oslo spektrum lørdag, og troner nå øverst på hitlistene med vinner-låta «Stay».

Etter en fridag gitt ham av Oslo-ordfører Fabian Stang på mandag, var den populære artisten tirsdag tilbake på jobben som saksbehandler i barnevernet.

- Det var egentlig ganske digg, fordi det har vært så mye gratulasjoner og oppstyr rundt det at det var litt digg å bare sitte på kontoret. Når jeg kom på kontoret så var det kake og ballonger og alt mulig, så jeg tenkte at «i morgen lander jeg, kanskje». Men det er fantastisk. Det er så mye kjærlighet og så mye gode tilbakemeldinger. Jeg er bare overveldet, sier Tooji til Seoghør.no.

Som med MGP-vinnere flest, har trykket fra media vært stort for Tooji etter at han gikk av med seieren lørdag. Men artisten har ingen planer om å gi etter for presset.

- Jeg vil ikke være en hore i media. Det får heller PR-kåte glamourmodeller holde på med, sier han til VG.

Tooji er brennende opptatt av menneskerettigheter og det å tale de svakerstiltes sak, og ønsker heller å ytre disse meningene enn å fortelle om sitt kjærlighetsliv i media.

- Jeg ser ikke på de tingene som relevant i forhold til mitt yrke som artist. Jeg vil ikke utlevere mitt eget privatliv. Folk får si hva de vil. Jeg bryr meg ikke om rykter som måtte gå eller komme fremover, sier Tooji til VG.

For få uker siden var den tidligere MTV-programlederen relativt ukjent for de fleste i Norge, men han har ikke noe imot å plutselig ha blitt «allemannseie» for det norske folk.

- Det er kjempegøy. Folk gir meg så mye kjærlighet at det er bare godt. Det er ikke noe sånn «Ånei, stakkars meg». Det er kjempefint, sier MGP-vinneren til Seoghør.no.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Dødsfallet preget seiersfesten


Se Tooji på den røde løperen her:


[obj:media:10762]


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer