ALENEMAMMA: Bullock adopterte sønnen Louis (3) kort tid etter skilsmissen fra Jesse James i 2010. Foto: Fame Flynet  Sweden
ALENEMAMMA: Bullock adopterte sønnen Louis (3) kort tid etter skilsmissen fra Jesse James i 2010. Foto: Fame Flynet SwedenVis mer

- Jeg bryr meg ikke om Oscar-gallaen

Sandra Bullock har viktigere ting å prioritere enn den prestisjefulle filmprisen.

SEOGHØR.NO: Torsdag ettermiddag ble filmstjernen Sandra Bullock (49), kjent fra filmer som «Gravity» og «Speed», nominert i kategorien «Beste kvinnelige hovedrolle» for sin innsats i filmen «Gravity».

Men Hollywood-stjernen tok nominasjonen med historisk ro. Det viktigste når nomineringen offentliggjorden på morgenen, amerikansk tid, var ikke at hun kunne vinne en av de gullfargende mennene, men at hennes fire år gamle sønn Louis skulle pusse tennene.

- Puss tennene. Kan du se å pusse tennene dine nå?, sa Bullock til sønnen sin torsdag morgen ifølge EW.com.

- Du må pusse tennene dine. Jeg bryr meg ikke om hvem som er nominert. Selv presidenten må pusse tennene sine, sier Bullock med glimt i øyet.

Sandra var en av få kjendiser som ikke ble vekket av den store nyheten, men av hverdagssyssler i hjemmet.

- Det er allergisesong i Los Angeles, så vi kjemper med hoste og har innhalatoren klar tidlig på morgenen, forklarer filmstjernen.

STJERNEPAR: På skjermen spiller George Clooney og Sandra Bullock sammen i filmen «Gravity».  Foto: UPI
STJERNEPAR: På skjermen spiller George Clooney og Sandra Bullock sammen i filmen «Gravity». Foto: UPI Vis mer

Skuespilleren forteller at hun heller ikke er typen som tar en seiersdans på kjøkkengulvet etter å ha fått nyheten om at hun er nominert til Oscar.

- Jeg syns alltid at det er så utenfor min komfortsone. Men jeg er takknemlig. Takknemlig for erfaringen «Gravity» har gitt meg. All min kjærlighet går ut til Alfonso og David Heyman (regissør og produsent for filmen). De ga meg en opplevelse som man bare får oppleve en gang i livet. De kunne like gjerne ha gitt noen andre sjansen ettersom jeg var et skudd i blinde, sier skuespilleren.

Men sønnen Lous får ikke vite at moren kan vinne verdens mest prestisjefulle filmpris den 2. mars.

- Nei, han vet ikke hva jeg jobber med. Han vet bare at mamma må gå opp i andre etasje for å kle på ham, og det er akkurat slik det bør være. Det skal handle om hans liv, ikke mitt, avslutter Bullock ifølge EW.com.

LES OGSÅ: Disse er Oscar-nominert