<strong>BRYR SEG IKKE:</strong> Angelina Jolie ble beskyldt for å være upassende og underernært etter kjolestuntet, men bryr seg ikke om kritikken.  Foto: All Over Press
BRYR SEG IKKE: Angelina Jolie ble beskyldt for å være upassende og underernært etter kjolestuntet, men bryr seg ikke om kritikken. Foto: All Over Press Vis mer

- Jeg bryr meg ikke om kritikken

Angelina Jolie ble latterliggjort etter kjolevalget.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Hollywoods største stjerner stråler om kapp på den røde løperen foran Kodak Theatre i Los Angeles hver februar under Oscarutdelingen. En stor del av spenningen knytter seg ikke bare til hvilke filmer som stikker av med priser, men til kvinnenes kjolevalg på filmbyens største festkveld.

I år stjal Angelina Jolie (36) mye oppmerksomhet med sitt dristige antrekk. Den sexy skuespilleren hadde valgt en sort kjole fra Versace med split helt opp til øvre delen av låret.

Minutter etter Jolies ankomst hadde beinet hennes fått en egen fiktiv profil på Twitter med over 30 000 fans. Antrekket ble også diskutert hyppig på nettsteder og i aviser, og ikke alle mente det var et passende kjolevalg for en seksbarnsmor. Kjendislegen Drew Pinsky hevdet stjernen så underernært ut og andre mente Angelina prøvde å kopiere rivalen Jennifer Anistons kjolevalg fra Golden Globe. 

Men stjernen selv hevder hun ikke bryr seg om kritikken.

- Jeg bryr meg ikke om det. Jeg ser ikke på de TV-programmene og hvis jeg ser noe om meg selv på internett leser jeg det ikke. Menneskene jeg omgir meg med snakker ikke om slike ting, sier hun og ler til Huffington Post.

Ifølge Angelina lå det ikke noen spesiell tanke bak kjolevalget.

- Det er så enkelt som å være en kvinne og plukke ut en kjole du liker og gå ut en kveld og ikke tenke på noe annet, forteller hun.
  
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Hun var klar for en natt med meg  


Se video fra Oscarutdelingen her!


[obj:media:10800]


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer