- Jeg bryr meg ikke om hva Jan Thomas sier

Linni Meister har ingen planer om å endre på stilen etter å ha blitt kåret til en av Norges verst kledde kjendiser.

FIKK KRITIKK: Linni Meister fikk terningkast to av kjendisstylist Jan Thomas for dette antrekket, som hun brukte på premieren til showet «Ylvis 4» i november. Nå har hun også havnet på andreplass i stylisten og Se og Hørs kåring av årets verst kl Foto: Tore Skaar / Se og Hør
FIKK KRITIKK: Linni Meister fikk terningkast to av kjendisstylist Jan Thomas for dette antrekket, som hun brukte på premieren til showet «Ylvis 4» i november. Nå har hun også havnet på andreplass i stylisten og Se og Hørs kåring av årets verst kl Foto: Tore Skaar / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Den norske modellen Linni Meister fyrte i november løs mot kjendisstylisten Jan Thomas (44) etter at han ga hennes antrekk på premieren til showet «Ylvis 4» terningkast to.

Nå har Linni igjen fått hard medfart av moteeksperten i Se og Hørs kåring av årets best og verst kledde kjendiser.

Om sølv-vinner Linni Meister (25) i siste kategori skriver han: ««Plastic fantastic» er visst ikke så gjevt likevel. Du har virkelig mestret kunsten å kle deg så harry og billig som overhodet mulig. Synd, da det er mye potensial i en så vakker jente. »

Linni Meister svarte i dag på sin populære blogg at hun har sluttet å bry seg om meningene til Jan Thomas.

«Hvor bra er det ikke med at du topper dette året med å kåre meg til Norges nest verst kledde..

 Noen av de fine ordene du skrev var at jeg mestret kunsten med å kle meg harry og billig, isåfall så kler vi hverandre på løperen Jan Thomas ;)»

Til Seher.no sier Meister at hun ikke har noen planer om å endre på garderoben.

- Jeg bryr meg ikke om hva Jan Thomas sier. Jeg hører heller på de mange støtteerklæringene som kommer til meg hver gang han kritiserer meg. Jeg trives med stilen min, og får stadig høre hvor fin jeg er fra både kjente og ukjente.


Linni sier hun ikke har noen planer om å oppsøke Jan Thomas hvis hun skulle støte på ham på byen.

- Han får ha sine meninger. Jeg trekker på skuldrene av dette og bare ler. Selv er jeg blitt god venninne med Pia Haraldsen, og jeg tar heller i mot råd fra henne enn Jan Thomas, fordi hun kjenner bransjen, sier hun til Seher.no.

Jan Thomas sier til Seher.no at han ikke ønsker å kommentere Linnis reaksjon på «verst kledde»-kåringen.

- Jeg er stolt av arbeidet og de faglige vurderingene som er gjort i forbindelse med listene. Utover det har jeg ingen kommentar, sier Jan Thomas til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Her er Norges best kledde kjendiser

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer