Heidi Klum:

- Jeg bryr meg ikke om at han er 13 år yngre

Supermodellen åpner seg om om den store aldersforskjellen til kjæresten.

LYKKELIGE: Heidi og Vito har vært sammen siden våren 2014. Her er de på Vanity Fairs Oscar fest i februar. Foto: NTB Scanpix.
LYKKELIGE: Heidi og Vito har vært sammen siden våren 2014. Her er de på Vanity Fairs Oscar fest i februar. Foto: NTB Scanpix. Vis mer

SEOGHØR.NO: Etter at supermodellen Heidi Klum (43) falt for den 13 år yngre kunsthandleren Vito Schnabel (30) for to og et halvt år siden, så har de mer eller mindre vært uadskillelige.

Mens mange bet seg merke i den store aldersforskjellen og dømte forholdet nedenom og hjem, har andre kalt henne «Cougar» - som betyr kvinner som innleder forhold til yngre menn.

Selv nekter Klum å la slike bemerkninger gå ut over sitt sterke bånd til kjæresten.

- Det handler ikke om alder. Vi har en fantastisk kjemi. Vi har det gøy sammen, og vi elsker hverandre, forteller hun om kjærligheten deres til Ocean Drive magazine, ifølge Contacmusic.com.

- Jeg bryr meg ikke om hva andre folk sier. Så lenge man selv vet at man har det bra sammen når man lukker døra hjemme, så er det alt som betyr noe, utdyper hun.

Saken fortsetter under bildet.

Happy Birthday my LOVE ❤️

A photo posted by Heidi Klum (@heidiklum) on

Romantisk og gammeldags

I 2012 skilte Klum seg fra Seal (53), som hun har barna Lou (6), Johan (8) og Henry (10) og Leni (11) med. Kort tid etter ble hun kjæreste med deres felles livvakt Kristen Martin (48).

Forholdet deres varte til januar 2014, og bare to måneder etterpå ble hun sammen med Vito.

- Jeg er definitivt en person som elsker livet og som elsker kjærlighet, fortalte hun til People i sommer.

- Jeg elsker å være forelsket, som når man har sommerfugler i magen og når man bare føler seg fantastisk. Jeg feirer all romantikk. Jeg er ganske gammeldags på det området. Jeg er glad i livet, feirer kjærligheten og det å være lykkelig.

Men det betyr likevel ikke at hun ønsker å stå gifte seg med sin unge kjæreste.

- Jeg har gjort det to ganger tidligere, og det funket rett og slett ikke for meg. Så hvorfor ødelegge noe når alt er bra som det allerede er? Jeg liker det sånn vi har det akkurat nå, slo hun fast.

TURTELDUER: På tribunen under Wimbledon tidligere i år hadde Heidi nesten bare øyne for kjæresten. Foto: NTB Scanpix.
TURTELDUER: På tribunen under Wimbledon tidligere i år hadde Heidi nesten bare øyne for kjæresten. Foto: NTB Scanpix. Vis mer

LES OGSÅ: Bloom og Perry viste kjærligheten etter bruddryktene