Sophie Stray Spetalen:

- Jeg bryr meg ikke lenger

Milliardærdatteren forteller om all oppmerksomheten.

RØD LØPER: Sophie Stray Spetalen (t.h) ankom Costume Awards sammen med moren Charlotte Spetalen, John Carew og Pernille Juvodden. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør
RØD LØPER: Sophie Stray Spetalen (t.h) ankom Costume Awards sammen med moren Charlotte Spetalen, John Carew og Pernille Juvodden. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Under årets Costume Awards tok flere kjente, norske fjes turen for å feire norsk motebransje.

Blant kjendisene fant vi også Spetalen-søstrene, Jenny (19) og Sophie (18). Se og Hør fikk tatt en prat med sistnevnte på den turkise løperen før prisutdelingen.

Kommer med ny musikk

18-åringen kunne fortelle at livet til tider har vært stressende det siste året, ettersom hun er opptatt med å fullføre siste året av videregående skole.

I tillegg er hun i ferd med å gjøre seg klar for oppkjøring om snaue to uker.

FORLOVET: 7. juni kom nyheten om at prinsesse Märtha Louise hadde forlovet seg med Durek Verrett, og dagen etter uttalte datteren Leah Isadora Behn seg for første gang om forlovelsen. Video: Nora Skavhaug. Reporter: Katrine Bjelke Vis mer

Tidligere har hun fortalt at ambisjonene for fremtiden er å studere juss, og at det aldri har vært et alternativ å droppe skolen for en musikkarriere.

Da Spetalen var 14 år slapp hun sin første singel «Over Me», men etter det ble det stille fra sangfuglen. Når Se og Hør spør om musikken er lagt litt på hyllen, er hun rask på å avkrefte dette.

- Det er ikke lagt på hyllen i det hele tatt, og det kommer mye ut snart, forteller hun kryptisk.

- Børster det rett av

18-åringen er aktiv på plattformen TikTok hvor hun deler ulike glimt fra livet sitt. På profilen hennes finner vi blant annet videoer fra luksuriøse ferier og fester, samt sangvideoer.

- TikTok er kjempegøy. Der er det humor og musikk, og den plattformen tar mye tid i hverdagen min, innrømmer milliardærdatteren.

Å være datteren til en av Norges rikeste, kan by på mye uønsket oppmerksomhet. Sophie forteller at hun har sluttet å bry seg om hva folk skriver på nettet.

- Får du mye rart i kommentarfeltet?

- Ja, jeg får jo høre det meste, men det har jeg blitt litt vant til. Jeg bryr meg ikke lenger, og jeg børster det rett av, svarer hun.

RØD LØPER: Erlend Elias ratet kjendisene på rød løper - deriblant Emma Ellingsen. Video: Rød Løper Vis mer

Blir starstruck

Nylig var begge søstrene i Cannes i anledning årets filmfestival, hvor blant annet Jenny vekket oppsikt på den rød løperen. Yngstejenta forteller til Se og Hør at å være i Cannes var «kjempegøy», og at hun var omringet av flere store stjerner, blant annet flere av sine «kjendiscrush».

På spørsmålet om hvem som er hennes store «kjendiscrush», må hun tenke seg litt om før hun svarer skuespiller Michele Morrone (31) fra filmen «365 Days», og modell Cara Delevingne (29).

- Blir du litt starstruck, da?

- Man blir jo selvfølgelig det.

LES OGSÅ: Stjernespekket feiring

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer