Klipp fra «Ekte menn» på TV3. Vis mer Vis mer

«Ekte menn»:

- Jeg brukte konfirmasjonspengene på kebab

«Ekte menn»-deltakeren kjøpte gatekjøkkenmat for flere tusen kroner. 

(Seoghør.no): I TV3-serien «Ekte menn» prøver fem mannfolk å bryte sitt livsmønster med bedrøvelig kosthold og lav aktivitet.

En av dem er Patrick Enerud Østberg (24), som avslører at han som tenåring brukte tusenvis av konfirmasjonspengene sine på kebab.

HUMOR: Det er mye humor i TV3s «Ekte menn». Foto: TV3
HUMOR: Det er mye humor i TV3s «Ekte menn». Foto: TV3 Vis mer

- Mamma og pappa ga meg vel 4-5.000 av totalsummen som jeg kunne bruke til hva jeg ville. De ble for det meste brukt på kebab.

- Jeg var jo bare 15-16 år, så jeg var jo ikke helt bevisst på pengebruken, så da gikk det mye til kebab, sier han til Seoghør.no.

  • Se video øverst i saken!

Bratt læringskurve

I serien skal deltakerne gjennom en livsstilsendring og jobbe seg mot det ultimate målet, nemlig triatlon i Sør-Afrika. Patrick beskriver deltagelsen som lærerik.

- Jeg meldte meg på for å få et bedre liv enn det jeg hadde før, og et bedre kosthold. Jeg vet jo hva jeg skal gjøre, men det var dette å få «et spark i baken». Det var gøy, men også mye slit. Det tok jo mye av fritiden, men jeg er glad for at jeg sa ja til å være med.

LOKAL KEBAB: Det er denne kebaben Patrick har handlet på de siste 10 årene. Det kommer frem i programmet. Foto: TV3
LOKAL KEBAB: Det er denne kebaben Patrick har handlet på de siste 10 årene. Det kommer frem i programmet. Foto: TV3 Vis mer

Videre forteller Patrick at de andre deltagerne har mye å si for at han ikke ga opp underveis.

- Vi ble jo så gode venner alle sammen. Vi fikk et veldig godt kompisforhold. Et typisk guttevennskap. Vi lo, kødda og mobba hverandre litt, så hadde det ikke vært for dem hadde jeg nok ikke orka å være med, sier han til Seoghør.no.

Saken fortsetter under bildet.

GODT SAMHOLD: Patrick forteller Seoghør.no at samholdet mellom gutta var veldig bra under innspillingen av «Ekte menn» på TV3. Foto: Susann Daljord/TV3
GODT SAMHOLD: Patrick forteller Seoghør.no at samholdet mellom gutta var veldig bra under innspillingen av «Ekte menn» på TV3. Foto: Susann Daljord/TV3 Vis mer

Formen ble bedre

Patrick merker ikke særlig mye forandring i dag etter innspilling, men forteller at kondisen har blitt bedre.

- Jeg merker det veldig godt på hockey. Kondisen er bedre og jeg har mer energi, så jeg har jo merka det kroppslig.

Venner og familie har ikke merka så mye endring, men synes det er gøy at Patrick valgte å delta på «Ekte menn», forteller han til Seoghør.no.

«Ekte menn» ser du på TV3 torsdager klokken 20.30.

LES OGSÅ: Kris Jenner sperrer kontoene til Rob Kardashian