TOK GREP: - Jeg sov i undertøy, det gjorde jeg. Til slutt bare droppet jeg trusa og fikk på meg buksa, sier «Farmen»-deltager Stine Sørum, som her er avbildet sammen med programleder Gaute Grøtta Grav (35).
TOK GREP: - Jeg sov i undertøy, det gjorde jeg. Til slutt bare droppet jeg trusa og fikk på meg buksa, sier «Farmen»-deltager Stine Sørum, som her er avbildet sammen med programleder Gaute Grøtta Grav (35). Vis mer

- Jeg brukte ikke truse på «Farmen»

Men plutselig ble Stine Sørum tatt på fersken...

Publisert

SEOGHØR.NO: Det nærmer seg et aldri så lite klimaks i årets «Farmen». Med bare fem episoder igjen, er det nå syv deltagere som fortsatt er med i kampen om å ta seg helt til topps i reality-programmet.

En av dem er Stine Sørum (31), som til Seoghør.no har en noe pikant avsløring å komme med...

- Gadd ikke

Det er ikke mange skift deltagerne får lov å ha

med seg inn i TV-innspillingen. Hva skal man da gjøre når det man har begynner å bli skittent?

Stine hadde svaret.

Vis mer

- Til slutt gadd jeg ikke gå med undertøy. Av den enkle grunn at man ikke får det ordentlig rent. Men jeg sov i undertøy, det gjorde jeg. Til slutt bare droppet jeg trusa og fikk på meg buksa, sier den blide jenta lattermildt til Seoghør.no.

31-åringen fra Tromsø valgte å beholde undertøyet på den første uka, men etter hvert så hun ikke helt vitsen.

Én gang ble «Farmen»-deltageren også tatt på fersken.

- Tåler en trøkk

- Jeg og Hilde (Ostad, 43) sto plutselig sammen i potetåkeren. Jeg hadde på meg «longs», og når man bøyer seg frem da er det tydeligvis ganske gjennomsiktig... Hun spurte om jeg hadde truse på meg. Jeg sa nei, og da svarte hun «Jeg ser det!». Så gjennomsiktig var det altså...

- Men du tålte vel det?

- Jada, slikt tåler man. Hilde har nok sett det meste. Hun er jo jordmor, så hun er nok absolutt vant til sånt! medgir hun.

Stine, som er bosatt i Oslo, men som fortsatt bærer med seg sine nordlandske gener, er heldigvis ikke blant dem som blir fortest flau av ting.

- Jeg har gjort mitt opp gjennom årene jeg, så jeg tåler en trøkk, forteller hun med et smil til Seoghør.no.

«Farmen» ser du på TV 2 mandager og onsdager klokka 21.40, samt søndager klokka 20.00.

LES OGSÅ: - Jeg gidder ikke bruke kvelden på ham

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer