- Jeg brukte ikke truse på «Farmen»

Men plutselig ble Stine Sørum tatt på fersken...

TOK GREP: - Jeg sov i undertøy, det gjorde jeg. Til slutt bare droppet jeg trusa og fikk på meg buksa, sier «Farmen»-deltager Stine Sørum, som her er avbildet sammen med programleder Gaute Grøtta Grav (35).
TOK GREP: - Jeg sov i undertøy, det gjorde jeg. Til slutt bare droppet jeg trusa og fikk på meg buksa, sier «Farmen»-deltager Stine Sørum, som her er avbildet sammen med programleder Gaute Grøtta Grav (35). Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Det nærmer seg et aldri så lite klimaks i årets «Farmen». Med bare fem episoder igjen, er det nå syv deltagere som fortsatt er med i kampen om å ta seg helt til topps i reality-programmet.

En av dem er Stine Sørum (31), som til Seoghør.no har en noe pikant avsløring å komme med...

- Gadd ikke

Det er ikke mange skift deltagerne får lov å ha

med seg inn i TV-innspillingen. Hva skal man da gjøre når det man har begynner å bli skittent?

Stine hadde svaret.

- Til slutt gadd jeg ikke gå med undertøy. Av den enkle grunn at man ikke får det ordentlig rent. Men jeg sov i undertøy, det gjorde jeg. Til slutt bare droppet jeg trusa og fikk på meg buksa, sier den blide jenta lattermildt til Seoghør.no.

31-åringen fra Tromsø valgte å beholde undertøyet på den første uka, men etter hvert så hun ikke helt vitsen.

Én gang ble «Farmen»-deltageren også tatt på fersken.

- Tåler en trøkk

- Jeg og Hilde (Ostad, 43) sto plutselig sammen i potetåkeren. Jeg hadde på meg «longs», og når man bøyer seg frem da er det tydeligvis ganske gjennomsiktig... Hun spurte om jeg hadde truse på meg. Jeg sa nei, og da svarte hun «Jeg ser det!». Så gjennomsiktig var det altså...

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer