- Jeg brukte hormonsprøyter for å føle meg vakker

Nå slår «That 70's Show»-stjernen Laura Prepon tilbake mot skjønnhetspresset i Hollywood.

ANGRER: Skuespiller Laura Prepon forteller at tok drastiske valg for å føle seg vakker da hun var yngre.  Foto: Rex Features
ANGRER: Skuespiller Laura Prepon forteller at tok drastiske valg for å føle seg vakker da hun var yngre. Foto: Rex Features Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Skuespiller Laura Prepon (35) er kjent fra blant annet TV-seriene «That 70's Show» og «Orange is The New Black».

Det var i den førstnevnte serien at 35-åringens karriere virkelig hadde sitt startskudd, og i et intervju med E!News forteller hun at suksessen også kom med noen negative sider.

- Jeg brukte hormonsprøyter for å føle meg vakker. Jeg var helt desperat etter å se ut på en spesiell måte, sier hun, ifølge Contactmusic. 

Stjernen, som spilte rollen som Donna Pinciotti i «That 70's Show» fra 1998-2006, forteller videre at hun senere i livet har lært å ta bedre vare på seg selv, og at hun ikke lenger bryr seg om skjønnhetspresset i Hollywood. 

- Man må høre på kroppen sin, og vite hva kroppen trenger. Helt ærlig - ikke for å høres ut som en klisjé - men man må virkelig omfavne hvem man er. Man bør elske hver eneste kurve på kroppen, sier New Jersey-jenta.

Saken fortsetter under bildet. 

TV-SUKSESS: Laura Prepon (nede til høyre) er best kjent fra TV-serien «That 70's Show». Fra venstre: Ashton Kutcher, Danny Masterson, Mila Kunis, Topher Grace, Wilmer Valderrama og Laura Prepon.  Foto: 20TH CENTURY FOX / Album
TV-SUKSESS: Laura Prepon (nede til høyre) er best kjent fra TV-serien «That 70's Show». Fra venstre: Ashton Kutcher, Danny Masterson, Mila Kunis, Topher Grace, Wilmer Valderrama og Laura Prepon. Foto: 20TH CENTURY FOX / Album Vis mer

Spesiell start på karrieren

Den siste tiden har 35-åringen vært aktuell som en av hovedrollene i den populære Netflix-serien «Orange is the New Black». I serien spiller hun rollen som Alex Vause, som er innsatt i kvinnefengselet FCI Danbury.

Men før Prepon startet karrieren som skuespiller, var hun modell i en periode. Hun har tidligere fortalt at hun bare var 15 år da hun flyttet til Europa alene.

- Jeg bodde i Milano i ett år før jeg flyttet til London, Paris og Brasil. Det jeg ikke visste var at jeg faktisk bodde på et bordell i London, har hun fortalt ifølge Contactmusic.com.

- Jeg trodde bare det var mange pene jenter der. Så innså jeg at hvert rom hadde et tema, og at de kunne leies for en uke eller en time av gangen. Da tenkte jeg: «Ok. Dette er ganske interessant», fortalte hun. 

SUKSESS: Laura Prepon (t.v) spiller mot skuespiller Taylor Schilling i «Orange is the New Black». Foto: LIONSGATE / Album
SUKSESS: Laura Prepon (t.v) spiller mot skuespiller Taylor Schilling i «Orange is the New Black». Foto: LIONSGATE / Album Vis mer

LES OGSÅ: En av disse gjør comeback i nye «Baywatch»

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer