- Jeg bruker svært liten tid på kropp og utseende

«Luksusfellen»-programleder Cecilie Lynum er lei av utseendehysteri.

PÅ SKJERMEN: Cecilie Lynum er å se i TV3-programmet «Luksusfellen» med  Magne Gundersen, Christian Vennerød og Silje Sandmæl. Foto: Stella Pictures
PÅ SKJERMEN: Cecilie Lynum er å se i TV3-programmet «Luksusfellen» med Magne Gundersen, Christian Vennerød og Silje Sandmæl. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: «Luksusfellen»-programleder Cecilie Lynum (46) forteller til kvinnebladet KK at hun alltid har hatt et avslappet forhold til eget utseende.

Dette året har skjønnhetspress-debatten blant kjendiskvinnene vært hetere enn noensinne, og blant andre Mona Grudt (41) og Kathrine Sørland (32) har kastet seg på debatten.

Lynum sier videre at hun fikk «kjørt seg» da hun i 20-årene jobbet som modell en periode, men at hun ser på det som en bra erfaring å ta med seg videre.

SE OGSÅ DENNE UKENS SEOGHØR.NO WEEKEND-TV HER

- Vi lever i et stadig mer kroppsfiksert og materialistik samfunn. «Se på meg» er en narsisisstisk ukultur. Derfor er det viktigere å ha det bra med seg selv, framfor å hele tiden søke annerkjennelse fra andre for å føle seg vellykket og bra nok, sier hun i intervjuet.
 
Selv fokuserer hun lite på sitt eget ytre.

- Jeg bruker svært liten tid, energi og penger på kropp og utseende. Jeg er definitivt ingen helsestudiodame, og å trene noe jeg ikke liker, kun for å fokusere på kropp og utseende, er helt fjernt for meg, sier hun videre.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Cecilie Lynum hadde knapt sett «Luksusfellen» da hun sa ja til jobben

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer