- Jeg bruker steroider

Mickey Rourke innrømmer bruk av testosteron for å komme i bedre form.

BRUKER TESTOSTERON: Mickey Rourke innrømmer at han bruker testosteron for å bygge muskler til sin neste film. Bildet er hentet fra filmen «The Wrestler».  Foto: All Over Press
BRUKER TESTOSTERON: Mickey Rourke innrømmer at han bruker testosteron for å bygge muskler til sin neste film. Bildet er hentet fra filmen «The Wrestler». Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Mickey Rourke (59) ligger i hardtrening før innspillingen av filmen «A Beautiful Game», og synes ikke han bygger muskler like lett som tidlig i karrieren.

- Nå trener jeg masse kondisjon og spiser bare proteinrik mat, sier hanifølge den svenske avisen Aftonbladet.

Men ikke all treningen er like naturlig. Rourke innrømmer nemlig at han bruker steroider for å komme i bedre form.

- Jeg tar en kopp om dagen. Når man kommer til en viss alder mister man testosteron i kroppen. Så om jeg velger å legge testosteron inn i treningsprogrammet, under oppsyn av lege, så er det mitt valg, sier Rourke.

Ifølge nettsiden antidoping.no er testosteron det normale mannlige kjønnshormonet og er også utgangspunkt for de anabole steroidene.

Tidligere var 59-åringen profesjonell bokser, men ser nå sitt snitt til å ta medikamentene når han ikke må passere dopingkontroller. Rourke innrømmer at det er et kontroversielt tema.

- Jeg anbefaler det ikke for alle. Men om legen min sier det ikke skader meg og det gir meg energi og temperament, så hvorfor ikke?

«The Wrestler»-stjernen forteller at han ikke bare merker forbedring i treningen, men også i sexlivet.

- Kjønnet blir også litt hardere. Ellers er jeg bare spent fordi min russiske kjæreste kommer på besøk i morgen, sier han.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Trekker ut begge fortennene for filmrolle

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer