SAMME KJOLESTØRRELSE: Victoria Beckham hevder hun bruker samme kjolestørrelse som Jennifer Lopez. Foto: STELLA PICTURES
SAMME KJOLESTØRRELSE: Victoria Beckham hevder hun bruker samme kjolestørrelse som Jennifer Lopez. Foto: STELLA PICTURESVis mer

- Jeg bruker samme størrelse som J-Lo

Den sylslanke fotballfruen sammenligner seg med J-Lo.

SEHER.NO:  Victoria Beckham (35) er berømt for sin syltynne kropp, og for mange kommer nok dette som en overraskelse - men den berømte fotballfruen hevder nå at hun bruker samme store kjolestørrelse som formfulle Jennifer Lopez.

Victoria har nylig sluppet en kolleksjon, og hun forteller at kjolene er for kvinner i alle forskjellige former og størrelser. Tydeligvis, er de også veldig fleksible.

- Faktisk, så prøvde jeg en av kjolene i går, og det var den samme kjolen som Jennifer Lopez har brukt! Hvem hadde trodd at jeg brukte samme størrelse som Jennifer? avslører den tidligere "Spice Girls" stjernen i et intervju med US Magazine.

Og dette klarte hun selv etter fjorårets brystreduksjon, som førte bryststørrelsen hennes fra 34DD til 34B.

Victoria forteller også at hun har ingen intensjoner om å forlate moteverdenen.

- Jeg har tenkt å fortsette å drive med dette i vertfall 10, 15, 20 år til. Helt til jeg er sikker på at jeg har gjort det riktig.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Hvor ble det av kløfta, Posh?