<strong>DROPPER UNDERTØYET:</strong> Kate Beckinsale foretrekker å gå uten truse og BH.  Foto: AP
DROPPER UNDERTØYET: Kate Beckinsale foretrekker å gå uten truse og BH. Foto: AP Vis mer

- Jeg bruker ikke undertøy

Kate Beckinsale er ukomfortabel i mye klær.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Den vakre skuespilleren Kate Beckinsale (38) er drømmekvinnen for mange menn, og hennes siste uttalelser svekker nok ikke hennes posisjon som tidenes mest sexy kvinne. «Underworld»–stjernen har nemlig fortalt at hun er ukomfortabel med for mye klær på kroppen.

- Jeg går ikke med undertøy, sier Beckinsale ifølge nettstedet Showbizspy.

Men Kate gjør noen praktiske unntak.

- Jeg tar det på meg hvis jeg går med veldig korte skjørt eller hvis jeg skal på en fjelltur med ekstra klær, men jeg liker det ikke
.

Den åpenhjertige skuespilleren forteller også at hun drømmer om å bli mamma igjen. Beckinsale har datteren Lily (13) med tidligere kjæreste Michael Sheen, men ønsker seg nå barn med regissør-ektemannen Len Wiseman. 

- Jeg tenker at jeg har lyst på barn i det forholdet jeg er i. Å oppleve det med noen er veldig godt og sjeldent, men jeg er ikke sikker ennå. På et tidspunkt blir avgjørelsen tatt for meg når eggstokkene mine tørker ut, sier hun.
  

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - De sa jeg var veldig spebygd og blek  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer