Mark Wahlberg:

- Jeg bruker ikke anabole steroider

Skuespilleren har blitt anklaget for at den veltrente kroppen ikke er naturlig.

MUSKELBUNT: 46-åringen er ikke akkurat sjenert når det kommer til å vise frem kroppen sin. Foto: NTB Scanpix

MUSKELBUNT: 46-åringen er ikke akkurat sjenert når det kommer til å vise frem kroppen sin. Foto: NTB Scanpix

Vis mer
Publisert

(Se og Hør): Nylig hevdet nettstedet TMZ at skuespillerne Mark Wahlberg (46), Josh Duhamel (46) og den profesjonelle bryteren Roman Reigns (32) bruker anabole steroider for å oppnå bedre resultater.

Eieren av Welness Fitness Nutriton LLC, Richard Rodriguez, navnga alle de tre stjernene over et telefonintervju fra fengselet, og fortalte at de hadde brukt dekknavn når de kjøpte de anabole steroidene.

Richard blir etterforsket av politiet og er anklaget for å selge anabole steroider og hvitvasking av penger.

Telefonintervjuet ble publisert på Youtube forrige uke av youtuberen Jon Bravo.

La på seg 18 kilo

I telefonintervjuet fortalte Richard at Mark Wahlberg brukte steroidene for å bli sterk og kraftig nok til ulike filmroller, hvor han var nødt til å oppnå mye muskelmasse på kort tid.

Mark har tidligere fortalt Men's Fitness at han la på seg 18 kilo på to måneder til kriminalkomedien «Pain & Gain», som han spilte i sammen med Dwayne Johnson (45), også kjent som «The Rock».

Skuespilleren hevdet at han spiste 12 måltider på en dag og måtte følge et strengt treningsregime som besto av styrkeløft og harde treningsøkter.

- Kroppen min er helt naturlig

Da TMZ møtte Mark i kjølvannet av anklagene, var 46-åringen helt klar på hva han mente om uttalelsen fra Richard.

Filmstjernen nektet både for å ha tatt i bruk steroider og for å ha vært i noe kontakt med Richard.

Mark fortalte at kroppen hans er et naturlig resultat av hard trening og strenge treningsrutiner.

Saken fortsetter nedenfor.

EN LITEN DUKKERT: Skuespilleren tar seg en liten dukkert under ferie på Barbados. Foto: NTB Scanpix
EN LITEN DUKKERT: Skuespilleren tar seg en liten dukkert under ferie på Barbados. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Skuespilleren fortsatte med å fortelle at anabole steroider ødelegger for kroppen og helsa, og at for ham er det viktig å jobbe hardt for å fremstå som et godt eksempel.

På spørsmålet om skuespilleren kom til å saksøke Richard svarte han med at han ikke ønsket å gi ham noe mer oppmerksomhet.

Både Josh og Roman har også nektet for bruk av steroidene.

Sultet seg for filmrolle

I 2014 var skuespilleren nødt til å endre fysikken for rollen i filmen «The Gambler».

46-åringen la nemlig på seg mange kilo med muskler før rollen i «Transformers: Age of Extinction» i 2013, men til «The Gambler» måtte han få vekk den ekstra vekten.

- Jeg spiser små porsjoner protein i løpet av dagen og hopper mye tau. Alle forsøker å få meg til å holde vekten nede, sa han, ifølge nettstedet Contactmusic i 2014.

Firebarnsfaren har aldri tatt suksessen for gitt og tror at hemmeligheten bak den veltrente kroppen er god disiplin.

- Jeg begynte på en flytende diett. Så endret jeg treningsprogrammet og droppet vin, brød og pasta, fortsatte han.

STOR FORANDRING: Fra venstre er bilde av Mark fra 2013 og til høyre er bilde fra 2014, da han hadde gått drastisk ned i muskelmasse. Foto: NTB Scanpix
STOR FORANDRING: Fra venstre er bilde av Mark fra 2013 og til høyre er bilde fra 2014, da han hadde gått drastisk ned i muskelmasse. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Takket gud med julekort i baris

Mark er gift med modellen Rhea Durham (39), og sammen har de barna Ella Rae (14), Michael (11), Brendan Joseph (9) og Grace Margareth (8).

I desember delte Mark familiens julekort på Twitter-brukeren sin.​

Saken fortsetter nedenfor.

Familien på seks så ut til å være svært avslappet der de poserte på en yacht.

«HÅP, TRO, KJÆRLIGHET. Takknemlig for Guds mange velsignelser. Beste ønsker, Wahlberg-familien 2017,» sto det i innlegget.

Mark har aldri lagt skjul på at han har et helt spesielt forhold til Gud, men aller mest er han opptatt av å holde seg i form.

Skuespilleren, som ble kjent for sine muskler gjennom Calvin Kleins undertøys-kampanje i 1992, har senere bygget opp en karriere på å vise seg ofte i bar overkropp.

Saken fortsetter nedenfor.

TOMMEL OPP: Mark viser seg gladelig i bar overkropp. Her avbildet under ferie med familien på Barbados. Foto: NTB Scanpix
TOMMEL OPP: Mark viser seg gladelig i bar overkropp. Her avbildet under ferie med familien på Barbados. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Mottok undertøysbilde av Justin Bieber

Vinteren 2015 «gjenskapte» Justin Bieber (23) Calvin Klein-reklamen sammen med supermodellen Lara Stone (34), men bildene av popstjernen falt ikke helt i smak hos Mark.

- Han sendte meg et bilde og jeg bare «mann, ikke send meg et bilde av deg selv i undertøyet. Dét er å gå over streken. Jeg trenger ikke å se et bilde av deg i undertøyet», sa Wahlberg til E!News i 2015, ifølge ContactMusic.

LETTKLEDDE STJERNER: Justin Bieber og Lara Stone poserer for Calvin Klein i januar 2015. På starten av 1990-tallet var det Mark Wahlberg, til høyre, som prydet reklameplakter for Calvin Klein. Foto: Wenn.com/NTB Scanpix
LETTKLEDDE STJERNER: Justin Bieber og Lara Stone poserer for Calvin Klein i januar 2015. På starten av 1990-tallet var det Mark Wahlberg, til høyre, som prydet reklameplakter for Calvin Klein. Foto: Wenn.com/NTB Scanpix Vis mer

Stjernen erkjente den gang at han trolig kom til å se bildet igjen.

- Jeg kommer sikkert til å se det når jeg kjører nedover gata, men jeg kommer fortsatt til å prøve å unngå det, sa filmstjernen om kameratens undertøysreklame.

LES OGSÅ: Tjente 99 prosent mindre enn Mark Wahlberg

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer