- Jeg bruker botox

- Alt kommer for en dag, og derfor er det like greit å være ærlig, sier Inger Lise Rypdal.

EVIGUNG: Inger Lise Rypdal er i disse dager aktuell med boken «Inger Lises hemmeligheter». Nå avslører hun en av dem. Foto: Tor Kvello
EVIGUNG: Inger Lise Rypdal er i disse dager aktuell med boken «Inger Lises hemmeligheter». Nå avslører hun en av dem. Foto: Tor Kvello Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: - Alt kommer for en dag, og derfor er det like greit å være ærlig, sier artist Inger Lise Rypdal (62) i et intervju med Norsk Ukeblad. 

- I den tiden vi lever, er det mye man kan fikse på. For meg er det ikke aktuelt med plastiske operasjoner. Jeg bruker botox i sinnarynkene mellom øynene. Det er det eneste jeg har brukt botox til, og det fungerer fint, forteller hun i et større intervju om hvordan hun klarer å holde seg så ung og fin.

Inger Lise, som har vært en folkekjær sangerinne hele livet ser forbløffende ung ut for alderen, men bedyrer at hun er mest begeistret for naturlige metoder - og et sunt kosthold. 

Den vakre damen har også tatt pennen fatt, og er i disse dager aktuell med boken «Inger Lises hemmeligheter».

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer