- Jeg bruker botox mot migrene

«Glee»-stjernen Kristin Chenoweth har funnet det perfekte middel ifølge henne selv.

SNAKKER UT: - Da jeg var 35 hadde jeg tilbakevendende migrene cirka én gang i uka. Jeg dro til legen min i New York, og hun sa at hun ville gi meg fem botox-innsprøytninger over øyenbrynene, sier Kristin Chenoweth. Foto: All Over Press
SNAKKER UT: - Da jeg var 35 hadde jeg tilbakevendende migrene cirka én gang i uka. Jeg dro til legen min i New York, og hun sa at hun ville gi meg fem botox-innsprøytninger over øyenbrynene, sier Kristin Chenoweth. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Sangerinnen og skuespilleren Kristin Chenoweth (43) pryder forsiden av Prevention magazines siste utgave. I magasinet snakker hun blant annet ut om årsakene til at hun velger å ta botox på jevnlig basis.

- Jeg tar stadig vekk botox, og jeg liker å snakke om det. Da jeg var 35 hadde jeg tilbakevendende migrene cirka én gang i uka. Jeg dro til legen min i New York, og hun sa at hun ville gi meg fem botox-innsprøytninger over øyenbrynene. Jeg svarte at «Å nei, jeg lever jo av uttrykkene i ansiktet», men da sa hun at jeg ikke kan leve godt hvis jeg ikke kan jobbe, sier hun til magasinet.

Kristin Chenoweth lot derfor legen gjøre som foreslått. Og det virket, ifølge henne selv.

- Jeg har ikke hatt skikkelig hodepine etter det. Så hver sjette måned kjører jeg på med fem nye innsprøtninger. Og jeg er takknemlig for det...

Den 43 år gamle «Glee»- og «Presidenten»-stjernen har fått mye oppmerksomhet for sin støtte for adopsjon av barn for homofile. Til Prevention magazine forklarer hun hvorfor hun så engesjerer seg såpass i akkurat dette spørsmålet.

- Jeg har så mange homofile venner som har adoptert barn. Jeg tror bekymringen ligger i at barna har større sjanse til å bli homofile selv. Men hvis dette stemmer, hva så? Den frykten viser bare ignoransen rundt det generelle synet på homoseksuelle og adopsjon. Jeg sverger, hvis jeg hadde hatt to fedre eller to mødre når jeg vokste opp, ville jeg fortsatt vært samme person, mener hun. 

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - De begynte å kline med hverandre