OOPS: - Liker du å skremme barna dine? Gjemmer deg bak en dør også plutselig hopper du fram og skremmer vettet av de? Jeg gjør nemlig det med Christopher, fortalte Jan Thomas til Ingrid Linhave og programlederne i "Studio 5" på mandag. Foto: FEM/Studio 5
OOPS: - Liker du å skremme barna dine? Gjemmer deg bak en dør også plutselig hopper du fram og skremmer vettet av de? Jeg gjør nemlig det med Christopher, fortalte Jan Thomas til Ingrid Linhave og programlederne i "Studio 5" på mandag. Foto: FEM/Studio 5Vis mer

- Jeg bruker å skremme Christopher

Sammenlignet Jan Thomas sin unge ektemann med barn?

SEHER.NO: I sesongens "Studio 5" på kanalen FEM er kjendisstylisten Jan Thomas Mørch Husby (42) programleder sammen med Eva Charlotte Stenseth (31), Mina Hadijan (34) og Eli Hagen (62).

Mandag besøkte "Desken"-aktuelle Ingrid Gjessing Linhave talkshowet, hvor hun blant annet snakket om at hun forsøker å være morsom på hjemmefronten for sine to barn.

I den forbindelse lurte Jan Thomas på om hun også bruker å skremme barna sine, slik han ofte gjør med sin unge ektemann Christopher Mørch Husby (20)...

- Liker du å skremme barna dine? Gjemmer deg bak en dør også plutselig hopper du fram og skremmer vettet av de? Jeg gjør nemlig det med Christopher. Forøvrig ingen sammenligning, da det er min ektemann! Den rodde jeg altså bra inn, sa han i mandagens sending.


Uttalelsen - hvor det kunne virke som om Jan Thomas sammenlighet ektemannen sin med et barn - førte til latter både blant medprogramlederne og publikum i salen.

- Han er lettskremt, la Jan Thomas til.

Linhave - som tidligere har vært programleder for "Idol" - fortalte at hun bruker å skremme barna på en litt annerledes måte.

- Mine barn er ett og fire, så jeg gjør det på en litt annerledes måte. De liker liksom å vite det, så jeg sier 'nå skal jeg skremme'. Jeg gjemmer meg under et teppe, gløtter opp og sier 'jeg er under teppet', forklarte hun.

I mandagens sending avslørte Jan Thomas også at han og Christopher har fått et problem i hjemmet etter at "Fanthomas"-serien - kjent fra VGTV - tok av.

 
- Vi har et gående problem siden vi har dette fenomenet "Fanthomas", hvor de sier "Christopher". Anders Bye har en måte å si det på, han har ødelagt kjæresten min sitt navn! Så jeg kan ikke si... bare jeg sier Christopher... Så det blir mye sånn "gullet", forklarte han.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES MER:  Tjente ikke en krone på erotisk film