- Jeg brøt totalt sammen

Brad Pitt fant en fullstendig knekt Angelina Jolie liggende på gulvet.

BRØT SAMMEN: - Det var akkurat før vi skulle til New York og lansere filmen. Jeg brøt sammen totalt og begynte å gråte. Brad fant meg liggende på gulvet, sier Angelina Jolie. Foto: All Over Press
BRØT SAMMEN: - Det var akkurat før vi skulle til New York og lansere filmen. Jeg brøt sammen totalt og begynte å gråte. Brad fant meg liggende på gulvet, sier Angelina Jolie. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Superstjernen Angelina Jolie (36) kunne - hvis hun ville - lent seg tilbake og ikke gjort noe resten av livet. I stedet har seksbarnsmammaen skrevet, produsert og regissert en historie om kjærlighet under krigen i det tidligere Jugoslavia.

- For bare noen dager siden brøt jeg sammen i tårer, sier Jolie til svenske Aftonbladet, som har vært og intervjuet henne i Hollywood.

Ifølge avisen var det ikke anklagene om at hun har stjålet historien i «In the land of blood and honey» som fikk henne til å knekke sammen. Heller ikke de triste scenene som var hentet fra krigen.

Det var nemlig presset til å lykkes som fikk verdens mest berømte skuespillerinne til å tvile på seg selv.

- Det var akkurat før vi skulle til New York og lansere filmen. Jeg brøt sammen totalt og begynte å gråte. Brad fant meg liggende på gulvet, forteller hun.
 
Aftonbladet møter Angelina sammen med kroaten Rade Serbedzija, som er kjent fra filmene «Snatch» og «The saint».

- Rade vet nok ikke noe om dette. Men nå kan jeg fortelle det. Jeg sa til Brad at jeg var redd for å mislykkes, at jeg ikke har laget filmen på rett måte, at skuespillerne i filmen har stolt på meg og at jeg har sviktet dem og deres land, sier 36-åringen, som erkjenner at hun har hatt det svært tøft i det siste.

- Jeg har aldri kjent et større press med noe jeg har gjort. Det her betyr så mye for meg.

Filmen er spilt inn i Sarajevo og Budapest, med lokale skuespillere.

- Flere av dem jeg har jobbet med har blitt mine venner og et helt land har rettet blikket sitt mot det vi har gjort, sier hun til svenske Aftonbladet.  

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg har ikke så mange venner å snakke med   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer