- Jeg brøt sammen over hvor stor kroppen min var

Det er først nå den vakre modellen er blitt komfortabel med å ikke være syltynn.

<strong>SEXY:</strong> Modell Daisy Lowe stilte i en gjennomsiktig, men elegant kjole på utdelingen av den britiske TV-prisen i slutten av mai. Det er først de siste månedene hun har begynt å akseptere at hun ikke er like tynn som andre modeller... Foto: All Over Press
SEXY: Modell Daisy Lowe stilte i en gjennomsiktig, men elegant kjole på utdelingen av den britiske TV-prisen i slutten av mai. Det er først de siste månedene hun har begynt å akseptere at hun ikke er like tynn som andre modeller... Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Den britiske modellen Daisy Lowe (22) er kjent for å ha noe mer former enn andre catwalkmodeller. 

Og selv om den vakre briten har sagt at hun synes det er sexy med kvinner som har store rumper og lår, har hun personlig slitt med å akseptere sine egne former. Lowe er blitt berømmet for å ha en sunnere figur enn andre, tynnere modeller - men selv har hun forbannet sin egen kropp.

- Det er faktisk bare det siste halve året jeg har begynt å akseptere figuren min. Før det... var det svært vanskelig. Jeg pleide å bryte sammen på grunn av kroppen min veldig ofte, avslører hun ifølge ContactMusic.


Men til tross for at hun anerkjenner det positive i ikke å passe inn i det anorektiske idealet, innrømmer hun at det har vært en prøvelse å måtte stå ved siden av alle de syltynne modellene.

- Jeg sier ikke at jeg er feit eller stor, men når man står ved siden av en bønnestengel ser man ut som en enorm trestamme i forhold. Det har tatt meg syv år å komme så langt at jeg føler meg vel med å ikke være så tynn som resten av dem, forteller hun ifølge ContactMusic.

At skjønnheten nå har begynt å føle seg komfortabel med kroppen sin, var tydelig under British Academy Television Awards i London i mai. Da stilte hun nemlig i en elegant, men avslørende kjole som viste mye av den flotte figuren hennes. Ved sin side hadde hun kjæresten, «Dr. Who»-skuespiller Matt Smith (28).

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Nå går Usain Bolt-feberen i Oslo  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer