- Jeg brøt sammen etter at jeg måtte fjerne brystene

Livet etter kreftoperasjonen har vært svært tung for Hollywood-stjernen Christina Appelgate.

FIKK STØTTE AV FORLOVEDEN: Forloveden Martyn LeNoble er en av de viktigste grunnene til at Christina har kommet seg gjennom den tøffe tiden etter brystoperasjonen. Foto: All Over Press
FIKK STØTTE AV FORLOVEDEN: Forloveden Martyn LeNoble er en av de viktigste grunnene til at Christina har kommet seg gjennom den tøffe tiden etter brystoperasjonen. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Den tidligere «Våre verste år» og «Anchorman»-skuespilleren Christina Applegate (40)  opplevde sitt livs største nedtur, da hun i 2008 måtte operere vekk begge brystene på grunn av kreft.

I et intervju med bladet More sier Appelgate nå at tiden etter operasjonen ble langt verre enn hun hadde ventet på forhånd.

Selv om hun ble kvitt faren for at kreften skulle spre seg, sier Appelgate at hun fikk et sammenbrudd da hun innså hva som hadde skjedd.

- Da ting roet seg ned, krasjet alt nå rundt meg. Jeg brøt fullstendig sammen følelsesmessig, sier hun til bladet ifølge nettstedet Radaronline.

En åndelig veileder og det at hun fant lykken med sin nye kjæreste Martyn LeNoble, hjalp henne med å få livet på rett kjøl.

I 2011 ble paret foreldre til datteren Sophie Grace og er nå forlovet.

Selv om hun nå er lykkelig, hevder Applegate at hun fortsatt savner sin gamle kropp.

- Noen ganger savner jeg brystene mine, sier hun ifølge Radaronline.com.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Måtte operere vekk begge brystene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer