Carla Maria Haringstad:

- Jeg brøt reglene i «Farmen»

Ny deltaker forsvant ut av TV 2-programmet. Men bare timer seinere var hun tilbake igjen på gården.

FOKUSERT DUO: Maria Sofie Skogvoll Andberg og Carla Maria Haringstad ville begge vinne søndagens «Farmen»-tvekamp. Det ingen av dem visste var at den som tapte hadde muligheten til å returnere etter bare noen timer. Foto: Anton Soggiu / TV 2
FOKUSERT DUO: Maria Sofie Skogvoll Andberg og Carla Maria Haringstad ville begge vinne søndagens «Farmen»-tvekamp. Det ingen av dem visste var at den som tapte hadde muligheten til å returnere etter bare noen timer. Foto: Anton Soggiu / TV 2 Vis mer
Publisert

Den åttende uka av «Farmen» er over, noe som betyr at kun to uker gjenstår før vinneren kåres.

Onsdag var det Maria Sofie Skogvoll Andberg (23) som ble valgt til førstekjempe av storbonde Anders Rydning (37). Søndag valgte hun Carla Maria Haringstad (30) til kamp - en tvekamp i saging som Andberg til slutt gikk seirende ut av.

Dermed var eventyret over for Haringstad.

Trodde hun.

FRIR PÅ TV: «Torpet»-deltaker Arvid Mæland frir til kjæresten sin på TV. Video: TV2 / Arvid Mæland. Reporter: Edward Stenlund. Vis mer

- Klart best

Det var det ikke. For sidekonkurransen «Torpet» var nemlig bare nesten over.

Men først:

- Jeg hadde vært på «Farmen» i åtte uker og trodde jeg skulle ryke i uke tre. Jeg var kjempeglad for alt jeg hadde fått oppleve. Maria var mye bedre enn meg i den grenen her. Jeg ante heller ikke om jeg var god eller dårlig sånn sagemessig, sier hun til Se og Hør.

KJEMPET HARDT: Carla Maria Haringstad (foran) måtte til slutt gi tapt for Maria Sofie Skogvoll Andberg. Foto: Anton Soggiu / TV 2
KJEMPET HARDT: Carla Maria Haringstad (foran) måtte til slutt gi tapt for Maria Sofie Skogvoll Andberg. Foto: Anton Soggiu / TV 2 Vis mer

TV-profilen skryter av søndagens motstander og erkjenner at det var et fortjent tap.

- Maria var klart best. Men for meg var det kjipeste å forlate de jeg hadde blitt glad i på «Farmen», forteller 30-åringen, som fortsetter:

- Jeg visste ikke at «Torpet» ennå eksisterte. I mitt hode var det fint både å komme hjem til den vanlige verden, men også kjempefint å komme til «Torpet» og å se Yassin (El Barkani, 31, red. anm.) og Arvid (Mæland, 55, red. anm.) igjen.

Historisk øyeblikk

Hun beskriver oppholdet på «Torpet» på følgende måte:

- Det var så deilig, for vi var bare tre stykk, og satt der og snakket om livet. Yassin hadde fått brev hjemmefra, han leste det for meg - og vi snakket om alt mellom himmel og jord. Det var en fin kveld.

Haringstad ankom den lille sidegården på kvelden. Dagen etter skjedde noe svært uventet.

- Niklas kom inn, og vi fikk beskjed om at vi skulle gjøre oss klare for finale. Så gikk vi inn i låven for kunnskapskonkurranse.

FORELSKA: Sebastian Eide og Kornelia Kløv, årets «Farmen»-par, gir oss status på forholdet mellom dem i dag. Video: Klaus Fjellro / Rød Løper / TV 2. Vis mer

Haringstad imponerte i «Torpet»-finalen, og vant. Barkani ble nummer to, og fikk også komme tilbake til hovedgården, noe som er én av mange endringer i TV 2-programmet denne høsten.

Det har nemlig aldri før skjedd at flere enn vinneren av «Torpet» har fått plass på «Farmen».

- Det var deilig å gå sammen med Yassin inn der igjen. Det å bare være to. Vi er enige om mye, men er også enige om å være uenige andre ting. Yassin er en helt fantastisk fyr, mener «Torpet»-vinneren.

SA ADJØ: Lite visste Maria Sofie Skogvoll Andberg at den hun slo ut skulle returnere til hovedgården kun timer seinere. Foto: Anton Soggiu / TV 2
SA ADJØ: Lite visste Maria Sofie Skogvoll Andberg at den hun slo ut skulle returnere til hovedgården kun timer seinere. Foto: Anton Soggiu / TV 2 Vis mer

Stjal tobakk

30-åringen fra Karmøy avslører at hun har tøyet strikken litt under sine så langt åtte uker på Fredheim gård.

- Jeg har jo røyket pipe under hele oppholdet. Jeg stjal på storbondeloftet. Jeg fikk det jo som oftest, men den den ene gangen brøt jeg reglene. Jeg tok meg rett og slett inn på storbondeloftet.

- Du brøt deg inn på storbondeloftet?

- Ja. Men det var bare snakk om tobakk som holdt til to dager, men det var to fryktelig deilige dager, sier hun og ler.

Brøt seg inn gjorde hun i uke sju - med et flattjern - da det var konkurranseuke, og gården ikke hadde noen storbonde.

Det var derfor storbondeloftet var låst.

- Jeg fant flattjernet under konkurranseuka og tenkte at produksjonen sikkert hadde gjemt unna tobakk til uka etter. Jeg fikk ikke opp selve låsen, men jeg fikk opp hempa som låsen hang på.

KAMPKLARE: De to kjempene var fokuserte i blikket rett før søndagens tvekamp. Foto: Anton Soggiu / TV 2
KAMPKLARE: De to kjempene var fokuserte i blikket rett før søndagens tvekamp. Foto: Anton Soggiu / TV 2 Vis mer

Ifølge Haringstad, ble lovbruddet aldri oppdaget.

- Nei, men det var jo også en ganske uskyldig greie. Inne på «Farmen» er ikke dette det verste som kunne skjedd tror jeg.

Slåt tilbake mot hatet

De siste ukene er det den dårlige stemninga mellom spesielt Kathrine Jakobsen (41) og Björk Valnes Atladóttir (28) som har fått mest oppmerksomhet.

Det var da Jakobsen, som storbonde, valgte å foreta en rigget loddtrekning av hvem som skulle bli førstekjempe, som startet bråket.

Haringstad, som er Jakobsens beste venn på gården, ber seerne skjerpe oppførselen sin på sosiale medier.

- Jeg har egentlig valgt ikke å lese så mye om det på sosiale medier, jeg. Men jeg skal innrømme at folk drar meg inn i det, siden jeg er venn med Kathrine. Hun har sine meninger, og javel, hun dreit seg ut med denne loddtrekninga. Men uansett, folkens - forstå da, at «Farmen» er et spill.

ALVORLIG: Bård Kristiansen trekker seg fra «Farmen» etter å ha fått beskjed hjemmefra om at sønnen har blitt alvorlig syk. Slik går det nå. Video: Bjørn Ekker/ Rød Løpe Vis mer

Hun fortsetter:

- Jeg snakker med Kathrine så ofte jeg kan, og vi snakker ofte om at de som sitter å kommenterer, de vet egentlig ingenting om noe som helst. Vi har vår historie, de andre deltakerne har sin, sier den utslåtte «Farmen»-deltakeren, som likevel fortsatt er med i kampen om «Farmen»-seier, til Se og Hør.

LES OGSÅ: Fikk «Farmen»-nekt av NRK

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer