GLAD FOR Å VÆRE I LIVE: - Da jeg nådde vannoverflaten igjen var jeg bare glad for å være i live, sier Dorthe Skappel om det dramatiske stupet under innspillingen av "Senkveld"-duellen. Foto: Seher.no/Adéle C. Blystad
GLAD FOR Å VÆRE I LIVE: - Da jeg nådde vannoverflaten igjen var jeg bare glad for å være i live, sier Dorthe Skappel om det dramatiske stupet under innspillingen av "Senkveld"-duellen. Foto: Seher.no/Adéle C. BlystadVis mer

- Jeg brøt helt sammen

Nok en gang gikk det galt for Dorthe Skappel under TV-opptak.

SEHER.NO: Dorthe Skappels dramatiske fall på isen i "Isdans", gikk som en farsott på internett i 2007.

Snart blir et nytt dramatisk fall fra "God kveld Norge"-programlederen vist på TV. For da Dorthe skulle være med på stuping under innspillingen av den nye "Senkveld"-duellen gikk det igjen fryktelig galt.

Og kroppen til den populære programlederen ble kraftig forslått, og ble full av blåmerker.

- Jeg klarte ikke å trekke til meg beina, noe som resulterte i et veldig mageplask. Pusten ble helt slått ut av meg, og det var helt forferdelig vondt. Da jeg nådde vannoverflaten igjen var jeg bare glad for å være i live, sier Dorthe til VG, og beskriver møtet med vannet som om huden hennes traff ren asfalt.

Flere kjendiser, deriblant Thomas Numme og Harald Rønneberg, hjalp henne i sikkerhet etter stupet.

- Alle var veldig hjelpsomme, og Thomas var verdens søsteste.

- Men jeg brøt helt sammen da jeg kom på land. Jeg hadde så vondt at jeg vekslet mellom å gråte og le. Det var helt forferdelig og litt komisk, sier en tydelig forslått Dorthe til VG.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - En gang må det være nok