- Jeg brøt helt sammen

Nå snakker Øystein Dolmen ut om tapet av vennen...

BRØT SAMMEN: Øystein Dolmen snakker ut for første gang om tapet på vennen Gustav Lorentzen. Foto: Scanpix
BRØT SAMMEN: Øystein Dolmen snakker ut for første gang om tapet på vennen Gustav Lorentzen. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Den anerkjente musikeren Gustav Lorentzen døde onsdag, da han fikk hjertestans under et orienteringsløp i Bergen. Lorentzen var mest kjent for hans samarbeid med Øystein Dolmen (63) i «Knutsen & Ludvigsen».

Mange medier forsøkte å få tak i Dolmen etter nyheten om det tragiske dødsfallet. Men tross den store pågangen var sorgen så stor at artisten ikke orket å uttale seg. Nå snakker han selv ut før første gang i et intervju med VG.


- Minst én vegg i livet mitt har falt ut. Jeg brøt helt sammen, og i går snakket jeg ikke med noen. Sorgen var så stor at den måtte få den plassen den skulle ha, forteller Dolmen til avisen.

Enda har det ikke gått opp for Dolmen hva som har skjedd.

- Det som har skjedd er forferdelig og veldig trist. Jeg har kjent på følelser som har ligget så dypt at jeg ikke visste at jeg hadde dem, men nå går mine tanker først og fremst til Alis (Lorentzens kone, red. anm.).

I etterkant av dødsfallet fortalte Lorentzens venn, kirurgen, hjertespesialisten og musikeren Inge Glambek, at det ikke var mulig å redde livet hans da ulykken var ute.

- Det ble forsøkt med hjerte- og lungeredning, men det var ikke mulig å redde livet hans. Vi kommer til å savne han inderlig, sa Glambek til Dagbladet.

Bli fan av Seher.no på Facebook!

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Ikke mulig å redde livet hans

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer