Astrid S:

- Jeg brevvekslet med kongehuset da jeg var barn

Astrid S deltok på vennskapskamp på Skaugum.

SKAUGUM: Det ble blodig for Astrid S på Skaugum, og ifølge kronprinsparet, er det den mest alvorlige skaden de har hatt. Video: NTB Scanpix og Ingebjørg Iversen / Dagbladet TV Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Onsdag ettermiddag gikk den årlige fotballkampen på «Skaugum Stadion» av stabelen. I vennskapskampen, som er et samarbeid mellom Kronprinsfamilien og Norges Fotballforbund, var det i år Asker United som møtte Team Skaugum.

Kronprinsfamilien hadde, tradisjon tro, fått bistand fra flere fotballkyndige personer på sitt lag. Både tidligere landslagsspillere Ståle Solbakken og Frode Grodås deltok på kronprinsfamiliens Team Skaugum, mens Jan Åge Fjørtoft var lagleder.

En annen som hadde tatt turen til Skaugum for å bistå kronprinsfamilien, var artist Astrid S (22). Hun kunne avsløre at hun har hatt et ekstra godt forhold til kongehuset i oppveksten.

Endte med fall

Selv om den totalt 30 minutter lange kampen endte med en 6-5 seier til Asker United, sto det ikke på innsatsen. Kampen foregikk på grus, og Astrid S måtte plastres opp av kronprinsfamiliens livvakt etter et fall på grusen under spillet.

Det var likevel ikke verre enn at hun tok det hele med et stort smil, selv om kronprinsessen lattermildt påpekte at dette må være den største skaden i vennskapskampens historie, da kampen var over.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer