Astrid S:

- Jeg brevvekslet med kongehuset da jeg var barn

Astrid S deltok på vennskapskamp på Skaugum.

SKAUGUM: Det ble blodig for Astrid S på Skaugum, og ifølge kronprinsparet, er det den mest alvorlige skaden de har hatt. Video: NTB Scanpix og Ingebjørg Iversen / Dagbladet TV Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Onsdag ettermiddag gikk den årlige fotballkampen på «Skaugum Stadion» av stabelen. I vennskapskampen, som er et samarbeid mellom Kronprinsfamilien og Norges Fotballforbund, var det i år Asker United som møtte Team Skaugum.

Kronprinsfamilien hadde, tradisjon tro, fått bistand fra flere fotballkyndige personer på sitt lag. Både tidligere landslagsspillere Ståle Solbakken og Frode Grodås deltok på kronprinsfamiliens Team Skaugum, mens Jan Åge Fjørtoft var lagleder.

En annen som hadde tatt turen til Skaugum for å bistå kronprinsfamilien, var artist Astrid S (22). Hun kunne avsløre at hun har hatt et ekstra godt forhold til kongehuset i oppveksten.

Endte med fall

Selv om den totalt 30 minutter lange kampen endte med en 6-5 seier til Asker United, sto det ikke på innsatsen. Kampen foregikk på grus, og Astrid S måtte plastres opp av kronprinsfamiliens livvakt etter et fall på grusen under spillet.

<strong>SKADET SEG:</strong> Et fall endte med et blodig kne for Astrid S. Det var likevel ikke verre enn at hun beholdt et stort smil. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør
SKADET SEG: Et fall endte med et blodig kne for Astrid S. Det var likevel ikke verre enn at hun beholdt et stort smil. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør Vis mer

Det var likevel ikke verre enn at hun tok det hele med et stort smil, selv om kronprinsessen lattermildt påpekte at dette må være den største skaden i vennskapskampens historie, da kampen var over.

Til tross for at Astrid S nettopp slapp en ny låt, hadde hun altså tatt seg tiden til å møte opp på Skaugum denne ettermiddagen.

- Jeg ble spurt i fjor, men da var jeg ikke ledig. Når jeg var ledig i år hadde jeg veldig lyst til å delta, for jeg ble så glad for å bli spurt og for å få lov til å komme hit, sa Astrid S til Se og Hør.

Artisten, som faktisk gikk på fotballinja på Orkdal Videregående skole, kunne også avsløre at hun har hatt et helt spesielt forhold til kongehuset fra hun var barn. Likevel var dette første gang hun møtte kronprinsfamilien.

- Da jeg var liten pleide jeg å tegne til kongefamilien og sende det til dem, og så fikk jeg alltid svar fra kongehuset hvor de takket for tegningen. Så vi går egentlig «way back», men det er første gang vi møttes ansikt til ansikt, flirte 22-åringen.

<strong>DYKTIG:</strong> Det var tydelig at det ikke var første gang Astris S spilte fotball, da hun onsdag spilte vennskapskampen på Skaugum. Foto: Andreas Fadum
DYKTIG: Det var tydelig at det ikke var første gang Astris S spilte fotball, da hun onsdag spilte vennskapskampen på Skaugum. Foto: Andreas Fadum Vis mer

At hun ga alt på banen, kan kanskje bety at artisten får komme tilbake neste år. Det håper hun i alle fall selv, som synes kampen var en artig opplevelse.

Selv om 22-åringen innrømmet at hun er en vinnerskalle, var hun ikke i tvil om at hun unte motspillerne seieren denne ettermiddagen.

- Jeg synes de var de rettmessige vinnerne i dag.

<strong>VENNSKAPSKAMP:</strong> Det var ingen tegn til sure miner etter at kampen endte 6-5 til gjestelaget. Foto: Andreas Fadum
VENNSKAPSKAMP: Det var ingen tegn til sure miner etter at kampen endte 6-5 til gjestelaget. Foto: Andreas Fadum Vis mer

- Ingen fri-sommer

Astrid S har nylig gitt ut en ny singel. På spørsmål om sommeren var fullpakket med festivalopptredener, kunne hun fortelle at denne sommeren skal brukes til å jobbe med ny musikk.

- Det blir ingen festivaler i sommer, nå skal jeg bare være i studio å jobbe med musikk.

Det betyr imidlertid ikke at det blir noen rolig sommer på artisten.

- Mange tror at det blir stille når man jobber med musikken, men det er der det ligger mest arbeid og som gjør meg aller mest sliten, så det er absolutt ingen fri-sommer. Men en inne-sommer blir det nok, kanskje.

LES OGSÅ: Astrid S avlyser konsert etter surfeulykke

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer