- Jeg brast ikke i gråt!

LeAnn Rimes nekter for at hun brast i gråt etter stygg kommentar fra erkefienden.

BENEKTER SAMMENBRUDD: LeAnn Rimes skal ha brutt ut i gråt etter en lunsjdate mandag ettermiddag, men på Twitter skriver sangeren at hun spiste et hyggelig måltid med venner, og kaller det hele for oppspinn.  Foto: FameFlynet
BENEKTER SAMMENBRUDD: LeAnn Rimes skal ha brutt ut i gråt etter en lunsjdate mandag ettermiddag, men på Twitter skriver sangeren at hun spiste et hyggelig måltid med venner, og kaller det hele for oppspinn. Foto: FameFlynet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Feiden mellom countrystjernen LeAnn Rimes (30) og kjærestens eks-kone Brandi Glanville, har lenge vært en påkjenning for dem begge.

Mandag rapporterte amerikanske medier at Rimes brast i gråt utenfor en restaurant i Los Angeles. Årsaken skal ha vært at Glanville under en boksignering ble spurt om hva hun synes om Rimes.

Da skal Glanville ha svart «She can go f**k hersef! Well, she has to, because who want to?» 

Øyenvitner fikk ifølge nettstedet Radaronline se en utrøstelig Rimes som virkelig så ut til å slite. En venninne forsøkte å ta vare på stjernen, men lyktes ikke spesielt godt. 

Countrysangeren har de siste månedene hatt et svært turbulent følelsesliv, og stilte nylig opp på intervju der hun gråtende fortalte hvor vanskelig hun hadde hatt det. Hun har også åpent fortalt at hun vurderte å ta sitt eget liv. I september la hun seg inn til rehabilitering for å bli lykkeligere.

Nå slår LeAnn tilbake og benekter at hun tok til tårene foran fotografene.

- Gutter og jenter, jeg gråt ikke i går da jeg var ute til lunsj med Darrell Brown, Eddie Cibrian, min bestevenn Liz og min lille hund Toto. Vi spiste og tok farvel. Det må ha vært så trist å se dem gå tre gater til stedet vi alle sammen endte opp, skriver LeAnn med en klar sarkastisk tone.

Krangel mellom Rimes og Glanville startet etter at skuespilleren Eddie Cibrian (39) innledet en affære med LeAnn mens han fortsatt var gift, og senere forlot Glanville for godt.LES OGSÅ: Vurderte å ta sitt eget liv 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer