ETTERTRAKTET MODELL: Den norske glamourmodellen Camilla Jacobsen bor til daglig i Stockholm, men er ofte i Dubai hvor hun jobber med moteprogrammer på TV. Her er hun fotografert under en foto-shoot til sjøs. Foto: Med tillatelse fra camillajacobsen.com
ETTERTRAKTET MODELL: Den norske glamourmodellen Camilla Jacobsen bor til daglig i Stockholm, men er ofte i Dubai hvor hun jobber med moteprogrammer på TV. Her er hun fotografert under en foto-shoot til sjøs. Foto: Med tillatelse fra camillajacobsen.com Vis mer

- Jeg brakk armen på tre steder

Den norske glamourmodellen skulle være med i «Robinsonekspedisjonen», men så gikk alt galt...

MALAYSIA (SEHER.NO): Starten på innspillingen av årets «Robinson-ekspedisjonen» i Malaysia har vært preget av uforutsett dramatikk, etter skogbrann på øya og at en deltaker ble nektet innreise av legene.

Nå er det klart at en ny deltaker har måttet trekke seg før hun har fått sett noe til realityøya.

Rett før hun skulle dra avgårde til innspillingen i Malaysia, ble nemlig den norske glamourmodellen Camilla Jacobsen (24) hovedpersonen i en dramatisk vannscooterulykke i Dubai.

Den barmfagre blondinen brakk armen på tre steder, da hun kolliderte med en annen vannscooter og kom i klem mellom kjøretøyene.

- Jeg husker ikke noe etter smellen, bare at det ble mørkt. Jeg var under vannet en god stund, før de jeg var sammen med fikk meg opp i en båt. Da jeg så på høyrearmen, var den både blå, rød og lilla. Senere fikk jeg vite at det dreide seg om tre brudd, sier hun til Seher.no.

Glamourmodellen - som blant annet jobber med TV-program om mote i Dubai - hevder hun hadde pakket alle koffertene for å dra videre til Robinson-innspilling fra det arabiske landet. Nå må hun isteden hvile ut hjemme hos foreldrene i Mosjøen.

- Jeg var veldig klar for å være i Robinson, for å vise min tøffe side, men så skjer dette. For tre uker siden brakk jeg en tå, så det virker som om det ikke er meningen jeg skal være med. Men får jeg tilbud neste år, blir jeg gjerne med igjen, sier hun.

- Det eneste lyspunktet med dette er at jeg hadde satt av seks uker i timeplanen min, så nå har jeg god tid til å bli frisk på, sier hun.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!  

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Gamsten avviser kjærlighetsryktene